嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單
" Q0 t) @1 `) X+ w% u" a# C詳細描述
" L$ F) ?* p+ t6 q  U! `9 B! o運動+豐胸膏前後對比效果
5 K/ [4 P: ]4 W" d7 \中文版
, }2 ^/ T- q# x8 E
( u$ W! c2 d8 Z4 J0 B4 E真嘅有效,可以令firm啲0 D9 s& r, |* V1 ]; R1 Q1 v

; Z0 {# G) s- L! V% p. c* v3 X5 i[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-24 01:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先!
2 G2 U. R  t6 C得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
# X' A& t: A3 {- \. p6 e7 n同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 / I0 ?6 U9 e& q) k+ V# k* U) [
我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   ; K5 d, ^1 F" x, o
第1個好唔掂呀!很累啊!
) g  K4 N/ X# S8 W5 B同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅 # K$ Y6 n9 b8 _! s7 E' }$ Q: W
我覺得3,4最好
/ b  y$ o, E$ G$ P& P) H! h
第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
8 p: o2 F$ \# v7 l/ C- |! j) u男人how ~~~~~:-o
& w" w, |2 d1 K- H( d6 G* k, J
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm
/ b6 K  @; R! X; c# h  @% A只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   
% s6 F& Q% N2 ~8 o& b5 u& i# t8 z! o9 k' S  O+ d- @
7 U! J* e9 \0 x+ ]$ L% ]- b
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm8 e+ J9 ]2 Y& |, h* I5 I
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
$ s" j5 Y, c2 s' q; s3 P
2 J* T6 H# E9 c5 I* r即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   
& o6 v! l3 b, Q% |* X  v
  M5 |5 w1 n, b% I  {& k5 t% ^- i- C9 A
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
, _) x" W5 D- }: z1 F
4 {7 m6 B% C9 T% ]" e# b我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   0 q/ N% P0 N- p) C+ Z+ [

" ~7 W, B. b) u, ]) I* \9 l; a1 |/ |0 E3 g9 O0 a( Z
我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
# t) N/ Y5 Z8 {: h) Y* q

. n! U  Z5 D2 y# H' q1 U我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
1 k6 x1 t' n5 h1 k" p有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   
* J4 _2 G$ ]5 P3 i8 e  y) j6 o6 i* N
1 x6 `4 ~' f4 p! K$ V! D
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! ' ]/ k) Z4 r& ]- u8 u9 `
有冇可能呢?  
1 G' u# w2 `& _3 b/ E& J, I飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   6 x$ i( ]! n- Y: h# c& }
# e+ A5 q# A1 ?% y4 K1 Q/ D  @
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
4 f3 L; U/ V1 L; M$ Q4 ?

! K9 q* ^0 S  E1 p! o- k/ U9 D4 v' U我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   2 h5 [$ V1 E" `$ U1 _
1 h  N3 I! f1 T, c/ N% t5 x. X
% ?1 X/ o4 B% y
我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
2 L, h7 ]: z2 j7 u, ]0 N/ k. a' W, G
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   
% i, v- O0 \$ ^7 B" K5 X! M
! F7 G; N1 ~! m0 b+ j7 R2 }4 p1 h8 N
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
% ^0 k" P+ W# U( A0 a  T' L* N

6 z4 }& W: j( {5 A! J/ E呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊# }$ {9 H1 H  A1 S
正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~
& @( C$ S3 U4 j9 d* g1 h" |" `1 u趕緊來試試~~; ]9 u9 t3 Z' U

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?

最近訪問的版塊