嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
. }& ]1 e/ W2 f* N; r) i( J1 j) cCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙5 S  J7 Q( Q0 w) V4 q( p; G2 ]7 x1 [% A
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 / L" d1 o2 X+ O; {* d
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
# B; h4 ~. h* |5 e- ~. s7 c同埋欣賞下
0 @4 U4 d% n$ }; Q對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) 6 g4 C! f# r/ f6 Z4 I  T4 C
一直敢幻想. 而不敢行動
% J: u1 k8 r; i9 Z- @5 S只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ: M6 j2 G8 `7 Z; ?7 l/ J$ M
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE 7 H: ~/ S$ ?: l8 p
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT7 }$ a$ p# z7 R) G4 {; {, @1 ^
MANY THX~~~5 X& q* {5 G& U1 J2 C

" v1 ]3 m5 W0 a) P[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 2 f! b/ a# f" \) a9 f& u0 A% s: w
可惜差幾CM先夠

180...
: Y( L, C+ ]  x5 G2 ?' |+ I我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
( F3 j* ^: G2 p, E* G
/ L0 W" u, H' `% W5 u身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...% x. g( {# g7 F, S& N6 _
6 J# C8 V3 M! z8 K: O4 H
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST* l4 j! o7 \2 a7 k
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
$ J6 U1 H! J# c2 s3 R, c! [不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
3 b- K5 f7 S/ [- p6 n輕輕推推POST8 Y: t0 ]; m% x# U# X; k
冇人同我傾到計...
' C$ D. F1 [# s5 U: C
7 F% t* o; ^* C% r& Z想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....# B4 |+ v& S' w0 p+ X; X) ]# R
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   3 l+ o/ o+ Y1 h, t9 H, F
@完又冇人主動聊下我....( V  p+ n. n1 K
HK D男人真係呢.....
1 n2 t; j" P0 ]8 D9 U! J
6 S: ~5 p7 s* m# L, N5 u
* A0 a% ~2 ~( r
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
; B( D8 P. q% M' ]5 l0 h😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   5 m4 \$ l% e/ j. h( a9 W1 n, J* h
( ^1 D% ]7 [7 {; K

+ b+ N0 c( ^6 U% e1 h6 C- Y" n. M+ Z9 v5 ^' m1 j4 B
唔夠高傾唔傾得架?
4 u: g. l+ j% M$ x* {6 D因為我會傾SEX MA...
7 A3 F4 ^- p5 p+ K$ B8 U想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   & b% v( n& @+ {. U7 ?+ X' X8 n, g  [
3 _8 V( \& {' A
因為我會傾SEX MA...
1 ?0 |* m* W/ _6 ]8 K想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
3 O+ q5 C/ Z' J0 [, U; r- h
. w( }6 c- ~* W. J
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr4 V3 [# Y% P( V, Y0 E  S6 z% S
個description好似你
+ R' Y6 C" B- F8 _& j不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#