嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
: f* E: \. Q- o; Q香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
! i$ }& Y' L" Q
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   / M7 M& y+ Y5 E9 p( U
我都想cd去飲野好耐
, F* d. J- v2 D; F# i7 R試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   * e$ }2 w- ?5 O6 Q* c5 z  [/ E
; Q" {. {1 W2 a" ^* D
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
* B5 y& Y& N% K* o: n3 q! N/ j( E$ H/ P  z+ ^  r  \
婷婷姐我想同你去
7 W' k2 K7 C* ?' r5 f; E我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   3 ?- X/ G& k" y  }8 Z& {6 `( H
0 r3 T( C  P' f0 }: ?
+ d: @! L0 c( p% i+ c. V
幾時丫
4 h/ Y  g& ~; M- q* y; N  t, n- r& Q0 j& u) `0 w  X

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
, `+ m7 E) M. l4 O! {) p# `5 K* Q5 \
9 l5 }2 J  _5 R+ Q; q/ I) X/ k) h8 L. Z
幾時丫1 W+ i! L5 T2 p* p  [

2 g- x2 J3 F' G" U- y& O
9 C5 I2 q: @, [& L; U  O. b隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
( U5 k; F7 L$ [, E
% t! x2 C) P' R隨時都得!
/ O+ T: |4 w1 ?2 q8 G2 x- f2 A2 H7 _
好...吹雞出來飲野8 }9 ~' f  \& O& K; A

* f/ f) E/ i1 A; c/ j; R

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   ! I! }; h- N, ]+ J- `) S1 Y
( t  p9 L! c4 V6 b) y) N
試下囉我做妳男伴
9 _4 r( [0 i  J+ Z( x& I! k6 T  . [. d( W3 v) h  c' c
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
( H6 p  x4 V5 u, E7 N( x
% k+ ]' y8 O# o; R& l! ~9 L9 P( J0 @  + T- a' _  c  N7 f" u
Ok丫 pm你wechat比我 thx
& g/ o$ z& N; K6 [) T" y8 q+ a甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
8 e% S7 p) P" |, A. n9 r" B- G4 z+ t% {8 J; [/ Q
甘我點呀………
! E. e1 \1 z  ^0 T  V& Q0 y+ f( }6 ^3 x

# B' O) f6 n+ M% x3 Z2 Q* \2 @比埋你wechat我

最近訪問的版塊