嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
- C5 X1 f+ h% o6 L
# p* D" x* M, ^, v! w[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   $ o# y; f: x0 ~
唔知有無人想買黎男裝著
, m! I5 e, q% B6 S& m$ `格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
- u2 M# y! Q8 e5 T0 V7 v- m0 W穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!( h2 o. x* n3 `9 U
9 {7 b7 N0 I' i( ]3 o
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   # x( O7 X! h! R% `: J4 r$ O3 J
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
4 G  r- |7 ^" E+ y% @7 e, S9 G穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
3 J3 g! c6 u9 y( Z! s7 m著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
' e  i; ~+ K8 O0 H+ V

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   " o# V' i3 v* S5 o  N: ]/ y; D  M- _
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
, y- F- f  F0 _; L係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙5 @2 N  M5 F' [! ]: |) P
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙' X# {( n/ _* c* h( E5 R8 Q

* f4 _, R, L4 P但我始終覺得# G3 X! ], ?' g% B
服裝就唔需要分男或者女
4 G  ]# V: I# d0 `著得舒服,自己鐘意就OK+ E% a) r: Q6 q$ ~5 D! Q" c
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛, _0 ]6 Q- e5 T" s  x. f
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
: G* p8 m8 d1 l" L/ D4 L0 ~5 I( g7 d- L. m2 Y7 |% x; m) u
想要改變1 ~6 k7 l) ~: ?' K" u' T
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
; ~* O3 ]* Z0 e& K( b其實不嬲男裝都可以著裙2 P% H* N  Q/ v5 [
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
0 v2 P9 h( {3 L0 T) k, {7 h: e$ z9 q, R$ W7 a
但我始終覺得# l6 Q0 m2 I" }$ Y9 B
服裝就唔需要分男或者女
8 [0 V8 ?' j$ ^4 W7 b著得舒服,自己鐘意就OK
# y' w! c# V- |+ \( K8 N只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
- j0 |- ~$ F# i$ }8 U2 |4 ]* Y7 X
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   . }, R8 h  U" G+ Z
2 ]' ?* B" b$ J3 X
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
9 \# ~0 g( Q- N- q. r2 U! |+ i& b3 N) i7 g* ~/ V# k* C3 L! i
% c2 p3 o# d# G
其實我又唔覺呢款好好睇
& f" t9 z5 i+ V* r7 t: I4 P3 E純粹表達下1 H3 U  V+ @" g: ^0 m
對於男裝裙的意見
% H$ l3 ?3 A7 a6 d8 R2 U$ N: C
. T. X7 n" X- y7 O# d自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
: u& f" W7 s% Y9 p; r5 S9 o6 x% z3 \4 p: L0 N  o" l

3 L% [" J  l7 q! f; ]4 L7 o
) D# T# c) g- W2 Z5 F8 ^; F- D其實我又唔覺呢款好好睇8 I# |1 _. P* s( C6 [( N
純粹表達下: @* w8 Z  e, L5 Q! [' V
對於男裝裙的意見
+ D- l1 H- a& E( q, k5 V4 j" {1 N9 L5 t- Y4 g! ^0 p5 F" r( y
自由社會,可以不認同我的~
' J% Z! |/ N$ z( J1 I2 t& @我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   ! L5 @+ r) J5 ^

& t! c* T1 W# P" M4 |/ Z$ b我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
8 W' p7 P% a" E原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
% Z4 T- u, R4 W1 b6 k因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
* Y6 A1 M2 V: f2 C% r& n$ i其實不嬲男裝都可以著裙
9 f5 `% b9 c' x5 w# s) j, J歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
$ C& b7 B4 `+ O1 T. h2 `( o$ i
/ G( b: C+ a- a* O) T) |但我始終覺得) M9 k5 w# ^; K
服裝就唔需要分男或者女
0 @  a+ a- P4 v& S著得舒服,自己鐘意就OK
: Y' D6 }- Z, h只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
6 U1 L  R  B# \. x( B
. @, N/ r# [5 c
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
* _7 a& _& ?5 q3 w
. `3 o! ^0 ?$ `2 O原來香港也有買,不過這套很貴嗎?/ _8 ^8 a+ ^1 v3 s& k
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
* K$ K5 D6 h% ]. ]
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
( m# P' Z6 N" t
/ x$ N  Q! ~% o; \" b, m' X' {) N4 a3 ], ~. @" F6 U) ~
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
* g. R8 u) _+ K0 h

, K# E+ n, o8 P, x* g" ?+ b0 E& j% ^2 C0 W4 ~
其實呢D 就係要改lor
1 H6 L6 U. f! B' }: ?個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識) C+ L4 M) _& I' L, v  p
3 W& R) e: F# w$ l
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....