嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 6 d) |6 ?, w# ?+ p# ^

1 W- O( }2 g: K) v3 {0 {首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:  y) \5 k, a  ~$ k- `! G

' \, B' M1 v  O7 H) y9 t(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝/ ]: q: @3 O5 m& |0 y5 T+ D
* H1 r" N! b5 t0 a# a
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
5 \. L, C3 H9 L) I1 P. w+ Y' Y7 b' X& A- \
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel - Y. Q- B3 D2 V# W( ^+ ]

* X) H% t% M) o) H8 D" W(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類+ l9 _( ]4 B  p; J: l7 K/ b
3 N+ S2 X: u& z  u
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美( B. P% G( v/ P: c  Y% `  f
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   - {/ y6 ^1 Z; @
鞋形很美
2 `) T4 z9 z; h$ p而妹妹穿上很有上班女仕味兒
" s! m& Q5 r. D+ Z% G1 P
  H0 r( ]  x  H# y' `* z( r& W! N
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
2 J6 `( u9 f, o1 z7 S2 J( E) L3 J5 Y" M! f" ~

+ O1 Y/ z9 Z; _8 j8 g" a) u( g9 \其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
6 G/ B' s- B5 I* B* {0 B/ _
* W/ c4 t) h) Y7 E( Y8 H- ]
有人幫手,必更美. a# U, @: H- D3 W6 _) |" C
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   7 Q8 ^$ d3 z4 B2 N7 P6 x: ~
鞋形很美
; ]7 \# N1 p( `6 t而妹妹穿上很有上班女仕味兒
# b+ H& N) N) W6 f* M- G1 E5 G; z' s
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜# K) r& M) S/ c( l" G1 }
, D. Y. d  M, R
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,# o: _/ ?- `9 S  i/ H5 K$ S

, G4 J- ~/ Z  ~/ k! [4 L8 P5 O尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,) M% J) D4 N. R7 ~' M9 G6 }) s
$ B. h8 N. B$ s4 @3 E
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   + o$ V( C3 v9 ]. y( ~, D) I  X
9 @9 `& n/ T4 w0 _8 L
2 r' t7 [1 H6 Y( l8 \* I
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
; H7 ?! k3 }7 H3 w
* S* u; i' D$ k2 x- e. y要幫手?
* {4 @: @. U) _' W$ C6 Y, w* S6 A4 [
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正/ h$ J' a) m1 e0 D+ w$ W
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   ' a6 F9 D6 S5 n/ _. ~1 r
鞋真心正
/ o: }1 B7 ?2 M; x' Q完全擊中我心
3 I5 \% j9 u6 p) S. H5 }4 F0 D% U/ X
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 2 M; }- C8 e3 Q3 W
4 Q) a" J% Y. ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表     v( h5 M. q& [, p7 x+ W

+ X& n* P$ O+ D. f- G4 x* c
3 R5 |8 f) Z: {7 u$ U如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
9 v% e% p+ s8 Y  i8 ]. j6 g+ ~: J$ x1 M) Z# j
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
( w- B5 X1 _& R( d! ]  g4 T, C2 p4 _' J
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
* L0 R% B; C  U' g9 f
0 N! _& Z& k! w; R" ?8 \" N" Q9 w講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
8 E) V. W" C+ }& ~4 E9 n" A# N- A

; D! K2 ?% f' q* p: W- ~6 v我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
$ G1 A- x" P( e( u4 Z我未曾穿上那些貴高根
$ {6 k  T3 D9 I& H( U7 [也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!8 ]* F$ Q# o, c& N# O
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   6 B+ ~8 L8 b  s& c9 V. R
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!) X  ]+ Y2 R. k* a/ i
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
0 N4 ^! L) w7 w/ `
5 s0 @/ ^% d' Q. l8 F, h) q( P# S) _
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
1 q: E9 R$ L' i; l# s' o
' e9 F2 a+ {% y; V  n' ~1 [- X厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
" P9 z; k" W6 j/ H, R4 G/ ~
8 U+ |: H3 M# I6 M* Q當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
& z) O; L/ }4 G# t- Z4 b& s9 _5 `: W) ?) L- K" ?

不錯!! 不錯!!9 f7 M1 L+ N" i( r7 H  f4 l- z1 {
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
% y2 d- j& v8 r絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!  H6 x$ C, k* j5 `8 V8 @

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   / m8 c9 a3 I% C5 @1 p

5 M, F% q* c$ v: d+ H4 Y. c( P3 R
" o, j% j- ^9 X! s; r8 L我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
2 Q2 h: _. c7 Y- Q8 X" ?- g2 L: B2 ~( i% u* l5 \( j
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,+ C- F' d# l. e

* z" _3 E/ A! \6 M6 T' N" P/ r1 C當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
, h5 e, e" T% g  \6 U9 p! d" h

4 d5 j2 W; q( M( b; I4 |' ^: h2 n8 h7 w. [7 e1 V
我會穿上,薄c9 o' E. @) l' D6 ]

! ^& Y8 u4 G+ h% W$ [0 e$ d7 n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
4 @/ j# Q2 ^* ^. g
' I! V5 r* c5 {8 S+ B
4 [/ b1 s6 |- o4 j
( E' V+ G1 ?% N我會穿上,薄c
# v4 b, s/ R; I" j5 B' X+ Y7 ]( D3 U0 U2 ^+ {
(o^^o)
8 m1 t) z3 N9 `4 z. F
4 r9 q$ p3 m2 Y8 r+ r7 m薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
) {5 h& Z* F6 s4 q0 G' D" n& h2 ]# w, F" s  E$ M
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,( P4 q" J0 U# J6 e

; z5 g, Y0 U1 P9 {( a& e再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯. l$ Q2 \3 A9 l8 n" F0 d3 K
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   . I$ W! h/ n' N& V
. }1 a/ B/ q  u8 l; t( E( [

1 g) l# k# ~# l1 h! y/ F薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
9 _/ J' s/ [# \# j
7 ~" E1 S# W5 p4 @其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
) d7 @9 L1 Q! J' }7 d$ a4 N1 Z7 p7 P5 u" M7 L/ x5 e
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
$ P0 \4 Z/ a( F7 Q3 r自拍真係好難

最近訪問的版塊