嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
+ l" w/ I: n3 Y/ L; t; Y: [
7 n7 W& g" \  w1 \/ _; f我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html/ h" _' @3 @' P" q' x

2 \8 F" o' [9 f1 }8 u7 y  H) w" s) \9 q7 [  t$ l& c3 C+ s
6 t8 w6 [8 ]% z1 x9 t/ o
當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html! c1 \! H* P$ G/ G  c: s
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

, C# r9 a2 C' q. j& T$ K原來本身是CL設計的老款式
# `& ]' h9 W* j( `3 ^. ^4 G3 X$ v& {* \
個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
, Y" t5 m+ p% X5 x; k
' C& ?4 T0 ]8 m* U  z/ I% }
( ^5 `9 ?  _, ~5 L, h$ j! r, V7 p2 Y[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm
" P3 D8 N; a% Q$ Q( m' `$ V
: W1 U# g; e6 v. Z  ^快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   
7 [0 D1 C9 f' p- E+ s6 W8 A2 ~穿上圖呢!!??
9 e3 A& Y  y9 i  r# E+ |$ d
3 `9 [1 A; O7 H, _: U7 k' U  n
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表     D: w' f; a: M+ P, l3 Y
13cm 4 W6 N* g+ }: \# k# O( W

9 Z5 A- w$ a9 L$ C快去看看有無穿上圖....
: t0 O$ V) B/ N7 {; S2 Q

& \- e4 X) |0 p; E暫時只有一張試穿圖
" T" j1 h, r9 I( U9 H  ~$ C* K7 Q
! ^  t% [! Z4 [8 J! q- G9 P( `+ K' Q" A9 ^3 |" Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

, ?4 i( O% _) _& L5 Q5 l
, f1 g  K6 C+ V: r# h6 p/ J5 W! ]妳著得很好看- t$ S# `( Q2 s; {: G. M+ m3 z
幾銀?, w" Z1 G2 f' S3 k

# L+ d4 E: `2 \9 `[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post
6 b. R. L9 \& F9 A: h7 L好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買% [% E# Y$ p) X$ S9 L
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
" J# [$ q0 ?7 E' ?% o6 H% y5 y6 u著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長1 j7 j) K* w$ W5 q- N6 y. q4 }
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 6 j8 T% Z, K. F, u9 {
- D5 C5 V* |: b6 d& S, b( R2 f$ N
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   , x8 v  I' X* a" {$ U& l* k4 v) T% U' w
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
+ Z8 P- v1 w# T' j" j+ |+ {$ _% _+ J) F! D2 e
4 X3 f) s2 ?- L) f8 x  z, Y7 |; A) t

8 x& a1 }" T1 C  M當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
4 l8 b6 X$ s* T$ v9 U

/ `4 a/ M% p2 U4 n我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   3 U. t$ }  o- m% C% x0 a
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。: j# J, s* O7 t1 `

5 Y3 J4 t* x4 J; F: ?
- i; N2 ^9 k* i5 v
/ ^+ `( Y0 V- V  `當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
1 x3 S1 i/ J% T( g$ X- z; c6 l) }9 v- l6 w4 i
很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   4 z% p3 g5 @8 W  t7 k5 ^# f
姐姐多謝你宣傳我個post
. M/ e# M( @8 U2 y# @6 V- P好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
* U" s2 i( T5 i& {4 E當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份; s7 M. q$ L9 ?4 U1 G1 R2 C% G
我都係鍾意嗰少少透明4 J0 X& Y% b, i# U3 E9 {6 l$ V9 P
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長: D- k! C; w! a7 ]5 x0 W4 l
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了
% o. d5 ?$ ~5 U+ A: R+ L不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服! L2 M) U8 N4 _. F
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好: l2 r' r2 G. l) u
/ y( s' {; k# i) R
+ A5 e' W% O) T) `+ \$ x+ p後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。! s4 x$ M  z4 C

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
2 E( q2 [( G, x4 S
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享

最近訪問的版塊