嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
% B, O6 S7 N6 d/ b+ k
( b6 Z4 F3 z( }/ Z: u仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
# ?0 I0 F: Q8 W這個,非常短
0 p& Q! j: I  M/ j) g/ ?! ]7 ^6 E. G2 y- c3 i  |1 X
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
- K* M$ k. ~4 e- _這個,非常短
* l5 W8 S( u$ ?! e- z) x. ]
- f1 G. L/ e7 Y- u% l0 i4 ?; W
- G, E) e0 a# J# {  n- {
  K- k; C" d5 b" @+ X/ M( |5 f呢個係高階玩意
9 d: T; U+ S7 y' u# x8 v) O% E) x- Z3 r& g, z6 l9 X
的確/ S9 S0 J( p+ ~5 l8 W
係要由大至細# r5 s3 ]& Y1 {5 E0 j) ^
階段性轉細籠6 j! S* h$ z/ v, h- M# A7 o

9 V, c/ P0 T8 G; K; S% X一開始真係冇乜可能用到呢個- h$ w* W# K+ P; F  A
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?" \: ?) `! O- k$ R
1 `4 d9 t4 T* _& _% H* b; w

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   1 {" r; X0 W; p8 J2 z
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
' m) P" ]1 _" I! T* X6 e. X
+ s4 [7 T+ B$ g' n8 A0 n' N& U我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
  S6 V) H% f% @# A  E1 r8 y
  v& s$ f/ X. R3 W
. L1 |( n( p8 K; Q我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
* P3 A( N6 P, k/ v
- a+ a4 x1 F' y
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271, [' n( w  T# v: V  {: z
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
5 p  d* j5 @$ S+ X! e/ p8 G* Q3 V) b+ E  x* q# @7 D
* ]# n: G! q. |9 \6 J5 w+ ]7 ?8 i
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
9 z" L0 m- k/ r呢度
/ Y- M$ g( ^! v  G
8 z5 r1 L6 a  Y" r( v  q, ~5 K  C
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   2 F" }) ~3 B! }& s8 w: p
' N* l. ]% u2 G; [* l
3 I$ D+ Q- \7 p0 Z
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
0 V  d# W* E6 C! O" q( L7 k* z, ?1 \, O! _7 D
訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   # ]4 k, f+ E! s
  I. g! h4 F  a; P0 E

$ u4 [2 [  ?' n7 a" U謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
/ \2 c& {* o/ f" x/ X/ X
  g6 F: E& M- J. x0 E. _  C6 g: D/ V
4 n! o. p3 r* W7 T# |/ K5 P0 L' x習慣下就OK( s2 W, K% R0 x: ^4 r. {+ Q
初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
5 J4 @- D8 }& a, d5 K7 ?; q( V
) k- q. L% Q# x) r% R/ l# x0 k( N. ]# v" h

- ]" _0 {; ]: d  i習慣下就OK# M! k1 _, s" _) `. @
初用有不適很合理
8 C; y9 K- P( _
5 M" j: a+ }) O+ [3 p6 e% v! U你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?

最近訪問的版塊