嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買校服....

買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去"健身"3 l8 V( i  o2 |3 r
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
4 y: k) I$ s  D+ i1 K# D+ o( m如果冇可以俾相佢做

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   ! _7 O) F) `8 @( F; I, A& l% y
去"健身"; P) H9 ~7 |4 l' l
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有1 Q( F8 V6 [3 q3 {
如果冇可以俾相佢做
' r' i9 q! P% M6 j% H4 z
係邊到泥,有冇長細地紙

寄生蟲不爬文  a+ m/ }8 b# I& j; }1 B
渡船街boss commerce ctr地舖! ?/ s) A* W7 |: a  y7 x
(八文樓對面)
暫停寫入

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   9 |0 f9 `2 ^- z% `+ Q( ?% D8 B
去"健身"
* s6 Y) J7 j3 g+ f" C% \/ d: dDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
2 u2 ?, `1 k! w: f" D9 c) L" ]" f8 \如果冇可以俾相佢做
% M& {  _' D1 ^$ ~  V
, x& F: K) Z3 f! c+ ^. k. ~7 o如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   
% W! X. M  T' O
  j- o6 k+ s3 Z1 L
1 R+ O1 E, b2 M; ?; `如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
2 Z. W; ~- s6 P4 V) H; }

V4 N. {! A5 g- k
" j6 r6 [2 T' `- O: l5 Q我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇
* Y% X& N+ G2 [. Y7 U: e佢仲拿了D校服比我睇 配下D色; G! Q: L+ \/ O: o! R
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   
9 C  T. }9 v/ I5 I5 k( {  k; T- L( m8 t0 \' `
! ~' U# f. F8 Y! s$ q- h

9 Y" C+ }; w8 p我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇
- z8 F  r6 ?9 P4 F  \: ^佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
1 s' r5 o9 L8 t, ~過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
  p! M' k: `  V% M6 k, D& r
咁我都考慮下去做套聖心商科先

回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   . _* v2 P. \8 z( c1 B
我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
) K% ~0 p/ q0 M( }2 I4 Y0 ~

2 j; E. K6 z7 V- t) w9 K# X# K佢D料真係唔差, 係物有所值的.

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   
/ h3 h3 x8 ]- O# a& I2 c+ H+ w
& Y: Q) I3 y/ a  }7 l; K) t咁我都考慮下去做套聖心商科先
1 x' P7 D' J5 r% W' h

: E7 Y& }& _' `8 ]  Y5 h你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。

昌記最方便

等我去試下先

去豊昌順啦,咩都有

MK Tim記