嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次去昌記買校服的感受

引用:
原帖由 cxyx 於 2010-11-20 00:22 發表   # v6 _' c8 a, H' X: ?9 s8 i4 g: k  u4 H- @
i have bad experience when asking the same thing....
1 q7 U7 q0 T, w* @8 g* k: ?9 \
呀!! 師姐講黎聽下得嗎?+ |& Z4 S) u" W/ v+ ]

' c9 a/ y2 O$ t! S+ k3 U+ k我好八卦的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# CompactDisc 的帖子

等你POST埋先訓-.-
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

好呀~ 等你D 相呀!

我宜家去沖涼, 試得黎, 影埋post埋, 我諗要成兩點幾鐘了...
" s+ ~( c# Z! s
9 @3 V, I* c+ y, W) U) g" a& n不過今晚內一定會post相的

我已影了相啦, d 相 post 了在"自拍區", 個名叫"新衫(新法校服)", 有興趣可以去睇睇吧, Thanks

有關帖子3 A- h7 E+ X  B0 L
「笑貧不笑娼」是事實
' s+ |- H) b' ?  n有種去娼妓就得要帶多一些銀兩2 W" [9 ?4 U: h0 S: Y
不過話得忠……娼妓貨並不乎效方標準,平價行貨請到tim仔取

個老闆娘恨不得妳買多幾套tim呀~

恭喜呀!樓主
9 Q( r+ z, d1 |; S  X6 m. o( q% n我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試

引用:
原帖由 alexander 於 2010-11-21 21:54 發表   0 s: ~8 O0 Z- s' b
恭喜呀!樓主* e, y) k* I9 p! S8 F7 U$ \. }
我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試
2 v" F8 E) R: x9 \6 X
謝謝妳呀 ( K" D; _# z  A3 K* {

! Y" t& d' ]3 t% s1 o/ c; K係呀, 好興奮的

昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-12-3 15:17 發表   , l! y- x# w' I
昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
5 B- `9 o0 \# ?3 n: U
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~

有朋友知道昌記的營業時間嗎?

引用:
原帖由 darkmage 於 2010-12-6 15:08 發表   
( U& ~; c- K/ Z. P有朋友知道昌記的營業時間嗎?
9 f0 n/ e: Q7 G- l
一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-12-6 16:54 發表   1 F/ z  I# u8 q- @

+ T$ P' x3 }) `2 t; U, U3 Q9 _一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定
5 k' P! |" [0 h* s& c& x! b  x; J9 p
0 N; R/ x  m2 R1 t! y2 S3 Y& O( e
THX~ 由於位置較偏遠, 所以問定先去費事山長水遠白行一遍啦~ 7時...都幾早呢....

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-3 23:05 發表   1 x8 v) ]7 [$ ]+ T: B: c
# p; X* f; _; b+ C5 J- l9 x
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~
  x( ^5 }/ M6 h0 K- o* `) _6 X0 ?5 Z, y3 n* o! O' N5 n

( w4 \5 P; F5 M, r! F  s# h5 W" R
& x0 B+ A9 N: h0 o1 K
我都想買你個兩件,姐姐~

十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道4 p" g0 n5 ?) o6 ^& p
佢地都冇問題
- n9 O- ?$ N# R" A. Z不過之後到而家冇去LU  @5 S, u7 j  }
遲D我會去買番我讀高中個間同華德中
/ ^. q3 [1 s2 z! V: D跟住睇下有邊間特別D. a5 t5 v0 F4 Y9 m
留待再下一次買

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-5-19 17:55 發表   
( s0 f( ]( x9 F. n$ G十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道% B4 @/ I# n8 q/ e
佢地都冇問題
  G( M+ e' I- K/ X1 R不過之後到而家冇去LU$ G0 d, V3 C% U
遲D我會去買番我讀高中個間同華德中
) B+ @. L1 w2 [6 F7 Q跟住睇下有邊間特別D
9 L, ]4 w. i, q- L9 S3 U留待再下一次買
/ C/ Q) E& I0 R
如果就到時間,去添記買ccvc好過
0 d  b: g$ X0 d; m昌記貨差好遠 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

品質真是較劣,但是勝在貨多,啱身,唔駛等。有時教練等好耐,日日則快。
我愛女生,要做女生,女同女生。

This is the kinda thread I like
+ ~. z8 W+ S0 f有用的資料3 E( g4 L: V3 P' e9 H$ W
真實的分享

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-5-21 22:33 發表   + [0 m6 R# ~! v( c

- t$ \7 M, N3 p2 {6 F1 E3 t: L% T如果就到時間,去添記買ccvc好過0 U* }8 _; V/ ^! A& h7 o7 G" [
昌記貨差好遠 XD
. k9 w( w4 X- ]; {; {

Q5 j; n! V+ M* x0 x有幾個問題- l! D  d* w! c1 N# B
邊間添記?; A9 r6 w' B  r, y5 M2 w
有冇地址?8 Y$ A- [1 F5 ]) L  e
幾錢套?
7 V  t: S, k+ D7 v+ S8 s- h: J/ E有冇大碼(最好42以上,如果唔係著唔到,又要儲)?