嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
$ G4 R- m  T, A0 ~我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   
3 b6 ~6 j4 S( ~: p) y) F我緊係當無事la
5 s+ c2 G  \. _- b- g我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
8 i% f# R* A7 V
其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
+ E. C9 v  \' \* d# V今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左+ K& Z2 J" L% o* K4 }/ _
時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
  c% u/ t8 M' `今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 ) X& n. G% W) f# u1 p6 C
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
$ P; C4 C+ S: D0 Z: i! W* M我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺   P, R  `) x7 G/ w$ l6 E3 u; N
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
+ Y% G9 M$ O! U) O4 z/ J( E
師兄有冇試過用大毛巾玩?* C* Z* b! e5 o5 Z' L& @
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   + K6 b6 Y+ D1 B. V* _: D0 x4 h
今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
8 G8 U- A' [+ c" Y通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,0 u, g- V) y$ e3 L1 g
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
+ c# }1 o& k  V, t! n& d% b# e6 ]如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   
7 D# D: _( N3 x. T2 ?
  X% \, J% P- a師兄有冇試過用大毛巾玩?
& o  ]+ B+ c6 C* |" Z摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
4 u( s3 X4 @. v$ ?# h  m

8 A" z# H1 h( _: W% y  u5 q請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   
3 m% w5 {  V2 ~9 G+ V* {' x
" {5 g8 W* u0 u6 [, c/ ~$ j通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,. \' K& g! ]0 |, O' _9 Z" x, S
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,7 }5 ]3 h' a" n8 r6 L9 b" K" n. A' f
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
4 z8 T  H/ ]0 b

- L/ }6 `2 t( P7 [屋企人去旅行時我先有機會押片訓......8 Y# {7 g$ ^: U; o, d3 T' U
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. * w7 o& ~$ j' v3 K* h: d* \5 t
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
+ }4 Y( [. l; }5 U不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴1 m, g+ E" f! n: x& N+ J# K
有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   
' u7 z6 Z3 W; f: m) T9 U! X4 D- E8 {' n' J; p3 R) m9 Z

( `, Y2 l" B$ L4 _$ ^3 J請教一下點摺的呢?
4 Q' I$ ^9 R1 P* W+ @其實方法好簡單架炸..3 b& N) L4 W4 y  o, r; p
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)  I4 I6 R% q4 @% O& |0 B
大約$60
3 C6 i+ U0 a- r& Z' E7 Y. h我之前就用這種毛巾玩..
( R' `5 M2 v* b; Q1 {/ F, x, h先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)
! o; t) M# G' ]# P) T9 x厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)7 d3 B# P+ |( Y! H( u9 Q
這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,
3 W) P) u/ `4 D( H( {& r. F大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   3 [- H! P2 C8 u" y+ t
# I7 A/ \  J' ?( T% r, a9 U2 V# @( M0 t
) Z5 |! m5 T; ?: |. u/ a) z2 K
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......' P( c0 c/ g1 ^" K
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. ! ^& {8 k& H' p- ^5 w
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. * x4 G3 F9 j: m  M
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴8 }3 o: U7 S1 {: P, N6 U( R+ q; ]) f
...
5 @1 i0 a  S) D
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
9 p: h1 n( u, U再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識
0 B, l- R' \( }8 z# l) e而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,3 n3 i" n8 a: j; ]+ ~5 r; |4 S: `
所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   4 [1 [, `/ j, E
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
& }# \. E# \# f- Z
嗯,師兄原來鍾意這種風味,! ]1 J6 z0 i6 J8 ^
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片
/ c6 x' \2 K" ~/ E. {0 T" i下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的% L& L8 Y, S7 U3 Y  _; s" a
& J7 U7 F0 g- D4 _) z

2 k; \1 a9 O9 J# A4 T. K
4 t. S. C2 t# @* U

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   ' A! ~, v2 q, ~. @8 ?
好厚.我諗一定好舒服
# ~+ r; ]# }* m# o: ]+ J

4 [5 }0 [$ [) v6 G$ U
8 v! D" n, R6 c; U係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下( m2 U9 r- s$ @6 A

# b  G; y( c! ^9 x# `[ 本帖最後由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊