嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...* H# a% C7 q$ B+ d' x7 q5 X" g
佢都講明唔可以用係敏感部位...# A' H/ L& b+ u, c
但由於我天生多毛(頭髮除外 )& c# X8 _9 E# {9 k* F$ M
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用
" z3 n' @" `' b- i; C1 [一渣上去, 都覺有少少嗱架啦  O5 v; L0 I/ W3 {9 q
我唔理... 幾分鐘後' I6 r+ Z* K* T: n
毛係甩o左好多
; _2 A( m# V, Z  q但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 7 c- X4 \# ^! V* R6 t& U
仲要隱隱滲o左成日1 Q8 A2 c% h3 K% ]4 Z! ~0 d
真係唔用m巾都唔掂,,,,) q" R- \- n6 R, @) b
: k9 F1 l; s0 Q7 u
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
; H# ~# k1 k5 P8 c8 W5 j
止血未, 依家點, take care
- @. _, U/ h  |
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,' {3 u) X0 H) m+ n
但好像對皮膚的刺激性很大.% x: ^: W1 C5 q
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
; L6 r/ r$ q0 r; z5 W$ `PS:我沒用過
1 Q1 L7 Z- s- @9 C3 b  P
! k' E* n( l0 [[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

/ p6 S7 {3 z7 X# p  ?: a# F5 Oshinobu姐姐噴去patpat度 $ G1 m5 d" r5 D& G7 X
其實下體既毛真係唔適宜脫
8 i, U" k+ i! H' |因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
9 {- a+ g2 Y5 \6 s  C3 x2 h其實每個人敏感部份也有些分別3 {" t! Y; e' W$ d- T
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
/ Q" T4 o  F& c3 u8 j$ N, {1 Q; Q搽手就出事了
6 K! x8 m8 b, K7 b用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
- A- j9 n! V& y9 K1 A) H脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,8 |$ w' J/ A# Z/ ?% s3 [
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   # N7 h1 Z. U3 l# R- j+ {
看來這東西雖然有方便的地方,
  j7 O. V4 G5 Q' O( K3 }但好像對皮膚的刺激性很大.6 r9 B' k+ o5 }0 R2 r* s' ?
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
5 |& f: F2 c" u  dPS:我沒用過
- }' o: e% w& Y& e6 c8 a) o3 ~! \# ?係大到, 如果留o左係指甲到...5 L  k. Y# F/ r9 e
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   
% t1 W% o7 H0 A& j! s) [) B * J$ A! b+ p0 o8 \- ~  Q
shinobu姐姐噴去patpat度 * B  V3 Z/ M1 X, D" n( _+ o. c
其實下體既毛真係唔適宜脫
3 k9 d3 ?# j& a. Y/ p# o因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
+ E. ?- |+ b# D- h( W其實每個人敏感部份也有些分別
: m( I5 g( O  V  k) N5 ]+ e別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題# ~8 S) I9 G  a& @+ w. ^/ d6 T
搽手就出事了
- i/ x8 P2 I; M, ]& V用脫毛機比較好吧
4 ]) ~1 |  }7 E1 \' c係用手指渣上去 6 V* u6 Y9 ], `. V9 N6 U5 }
吉就唔係好吉 / G6 b4 ]. O5 B+ Q& I9 `7 ^
但冇o左...著under時會好睇d,
. L2 U7 u" H1 P9 j% v; ]而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
+ U( V+ S7 D1 \. e0 [" d姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?) a! t% ?; l7 ?8 [
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
$ e( h/ Y- e* O4 ]/ j2 M因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
% f. Q* K) I: a5 ]( [1 j
有心, 血已止..& x# l. A2 V& n+ l
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)% A7 Q, |  E5 T2 C$ r  A
好痕
2 |  J9 M( l  v4 w0 b: D9 x; u
4 e5 c0 ~) C) Jps. 支野買o左我$8x 好貴6 p1 u* E, x2 p: Q3 P
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
* C8 _# X6 t2 p3 b0 h6 a* E. {8 Q
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
) y( `3 t, s5 c3 k* X! ?4 B6 {5 p4 }& G. h: J6 g: M& A  N' C

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   ! C) Q2 X; e; x  ?1 @; ^. I

) b5 ]# z& n- L3 p* v! j8 D係用手指渣上去
7 _! ^1 h; X9 h7 ~吉就唔係好吉 ; i- \% l. k- a* n( W2 v" c* I  @. j
但冇o左...著under時會好睇d,
; `: j( |' D5 Z2 j而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
1 v; L; F8 ^8 o8 f5 `* P
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
8 h/ b6 L! _6 J/ H) E1 W0 ]0 n4 M) V. X. q) L
生返出來時好吉的吧~
) k0 I9 S  ]0 u9 p: o/ u咁又唔係太吉咋喎...
( |6 C4 c. N+ a2 U3 t7 k  T我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   % \2 ~+ M7 b) J3 |! o
好恐怖咁喎....
4 K8 B0 z  r% `# R' _( q$ x; p9 R係超恐佈...

It's terrible!
4 d6 l8 O3 U# VBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   
7 I, f  a2 k! T咁d Pat Pat毛點脫好
* F# k$ o, s0 r3 y9 m8 X* n5 Y* w6 `1 v: n: y) O$ R
用脫毛機吧

謝謝分享!!