嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
# g' l, A, E8 K1 l' Z) l/ w同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
覺得好的就按一下感謝吧~~

我之前行大埔海濱公園,有時在家c完直接出街,有時去殘廁c,而家已小左行公園!

大埔海濱,青衣海濱,沙田艇會…。! y- N3 h! j+ T' B/ M4 k
出左去才換衫。* f) _% a! @+ |! r* K
% F7 C# {' u7 }

可以影些相上來
. r1 q; ?- h; P5 n& w大家俾意見妳執好才出街

去荔枝角公園,近鐵路站和球場才多人,燈光昏暗,藉著現在潮流興口罩,衣著唔奇特都可以的

我最鍾意行商場shopping 😜

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   / C9 ~& \0 i1 ]- {
* O6 v/ E! v) y9 \同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
( ]8 D9 v! q0 G/ z4 y8 }2 a
" U$ ]( I1 w& A/ S& f) n7 `
機場依家暫時冇乜人. 機會難得.

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-6 10:50 發表   / O* _/ v; m5 H  s7 F
可以影些相上來! O8 @) G. K4 d. L( O. X! f
大家俾意見妳執好才出街
! ~; _& [8 T' x5 ]6 i3 H' _$ z
我會努力 影相要搵機會 唔係成日有機會可以cd

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   - k/ C9 o4 J( Y6 j
9 e( m) T/ E* Y8 i# a( _6 z同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
1 M* ^6 e. B) \1 P! {% C' _

3 X% v/ @1 ?+ _3 e3 Y" h我在國內生活的, 以前會行小商場

我每次出街通常都係行商場,去内衣店、服裝店、鞋店、化裝品店7 _# P( `6 ]9 F( U8 a
滿足我無窮無盡既購買慾望
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)* M8 Q5 r9 @6 G; x
其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你; w! F) F$ U6 E1 k; W. T1 L  Y
如果冇,或者唔介意2 x; H0 i6 F8 D4 F# @
就可以由家直接出發

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-5-7 00:59 發表   
5 ?( u5 E4 [5 D$ D. Q其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)9 Q# `( F8 ?9 N
其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你
- T9 E. I' o3 ~# N. {( \如果冇,或者唔介意% i6 [/ i5 n5 K
就可以由家直接出發
( v/ C3 F; R" M# q& H( d8 [
! ^# W1 V6 X: O+ G
保安大叔係一個問題 因為一定認得我

屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD) h0 A# ?$ B2 H

5 Y( b% b: {. [  D$ c不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 09:45 發表   : z) Y4 R6 v+ v. |
屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD
5 N* `: Y' J% E. Y, C4 o  I4 l+ N) h- B8 H, S/ m9 Z
不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計 :tit ...
( y0 t  C% {& s4 f% L禁好 起邊到?

回復 14# jessicas 的帖子

個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
7 g$ C$ w# K. _其實打扮得好,去邊度CD 都一樣

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 12:57 發表   7 D) n8 N3 l9 z& M  @+ B
個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
$ X$ F) `( M5 @6 T其實打扮得好,去邊度CD 都一樣
& D, a* H- J5 H" p# I  k都身形問題

見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
( T; ]- r5 ^" i3 [* S  {4 SBTW:我就通常去旅行先CD

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 13:00 發表8 l( I2 u* l7 c7 x% n2 ?4 R+ A
機場依家暫時冇乜人. 機會難得.
客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
暫停寫入

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-5-7 21:00 發表   ; K9 Y+ X: S- N! g! F7 A7 p4 @
見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
  A8 r' e/ V4 u$ Q( oBTW:我就通常去旅行先CD
* M  x# J* U- N7 z  e& o( P6 h
! h1 e. o" s8 T  v; A' q7 B0 V我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行$ z/ z9 x7 b8 u" @( E
第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步7 K0 L* w# i9 M$ s
無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來
- q( Q4 a, H$ I# ~2 p- z3 h如果sport look 都可以諗下9 A* ?) e7 o; k- u& m  J! E
著高跟短裙就好似唔多夾個地方
/ }) b4 p4 x  T6 K5 I/ ~( H6 a4 o因為試過有一次著裙加波鞋 總覺得怪怪地 最後行左夾硬行左5分鐘就換衫走人2 ~. ^( @! z. U2 D
途中有情侶坐左起到 我急急腳行過左佢地 跟住迎面有個放狗男 當時黑黑地我帶帽連假髮 應該都睇唔出係cd 😄

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-5-7 09:29 PM 發表   
% \7 B' [8 z3 L3 ?: j/ X. C  ]! m客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
/ ~& p7 N. K$ r. X
* b* ^$ k* `9 _9 l- B9 o5 O7 b依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
Heels Fetish

最近訪問的版塊