嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~
8 H( b  M- a; v. y) |7 ]& A, Y1 I8 w6 G. |
https://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!
4 E% U: q$ f7 y9 \0 t又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   
3 o9 v. M  h* G6 J, ]5 ~: [3 y, U我答你 睇唔到
! \) }6 y7 L) g' X9 K' Z: ~" [
可能要加好友先& n0 a7 X+ [& ~* d. b
不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   2 D$ z: `  w; P( z8 y9 a/ d
睇到!
" C+ J2 ^0 n4 m$ d; d6 w又話直播
4 i3 }" D: M3 h好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相
. K# j2 P7 h, g* H
6 A3 n  N( W6 G: n/ ~- l& y# W今次仲有片7 S- a  O2 R& f  ~$ E
真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   7 L: b# D0 N4 u8 U. J  @7 p/ z! u9 u
平時都係放相" u% ~- f9 N3 w2 O0 \' z

0 Q  a$ D+ t: ^3 _今次仲有片
3 z- {' r" Z& P* ^6 ?真係無敵
# c; r7 Q/ b0 @" A: v
( F+ g* R4 P4 J% H7 s怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   " X* {, _8 s$ m, g# t1 w
睇到你條白色底底
3 @3 U7 K# k+ K  u1 o" V+ q" z

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   7 H% V* V' u. g
睇到但唔夠長囉,條片
5 H5 c- c9 d% N0 F6 V+ q太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表   
" g$ O$ z- j- O, l; I鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
& k6 ^7 t1 h- G
點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   - W( p. s9 \. i. [* {! X+ a
跳下Sexy Dance嘛!
" @/ B& Z2 l+ B4 W3 J( rGood idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   
0 q, @% i, E6 t& d( V5 K7 }, u8 O聽講你就黎退休.......
0 l: o3 w. U( G0 i' k
咁你都知
7 p% P/ k1 q% x0 B) m你聽邊個講架?

最近訪問的版塊