嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   ' G( Q$ G! P. ^0 ]" f& t
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
' c/ m, a' M0 d7 ?+ w我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! 5 U; t, U! o5 Q( r* H

8 Z9 N' [) A- s; t! J
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   2 L4 ?$ N, e: ?1 L( H- \
% `" _( n9 C3 Q6 E( i; |6 I" h
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
: b* ?* Q0 y! G6 ?2 A' ^# G有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
+ e/ a# k/ K! [& b' w2 g$ T8 o- ^6 j/ h3 \# A- x3 P

( V. ?7 f) w/ A) W: M; Y
1 n1 X3 Y7 i4 [& M我分享一下我自己啦' ]3 K2 [9 k4 ]* R/ y
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
0 W' O% K6 V0 ]9 n4 U著女裝其實係一個做返自己的感覺
) e( e- W: ?0 C1 @- H* ?3 ?亦因為我覺得我係一名女性9 o' j4 W( l( _, r( t$ Y4 {* r0 {
我從來不享受使用自己的JJ5 l& j! J  k  q$ D2 e  c$ N
反而對被插入,細個係有極大幻想0 u5 S6 f1 u+ C. [/ k. ^  `
! N4 _6 f0 s+ z5 ~" S5 J; h. C
到大左少少4 Z& [: m1 X0 I0 t% H4 ?$ E
有幾年係全天候女裝的
  e0 c, A. o3 q. j8 d' Z亦有幸試到被插入的感覺2 A7 P( g4 [. n$ r; N. n  H; ?
係high ,非常enjoyable,好滿足
  `, L8 c0 g" g6 Q7 W$ W亦完全滿足到我做返自己的感覺
' }; Q+ H: @9 b$ x8 M/ M9 y$ \8 z4 L, h

2 L7 V2 u. Q( W3 k9 J& g$ |/ Z2 x% K
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
7 e$ I: v" a3 e只嘗過用假的去弄,感覺很好。( O8 j$ ]. l& M3 ^8 P
不過很想試真的∼
5 _: ?( M: Y3 x* N' v# j  U7 O
% @% J9 @8 Q1 A5 J2 R# X當冇真野的時候
* T% J+ N' G( W我都會用假的
7 T6 J7 {5 `% b. P5 b6 ~" x4 u1 L$ Y1 N; Q; K& @' [: T
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
& p% L" M7 ^: A0 l其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
  W6 g1 m4 _+ b  r4 q, z) L9 Z' F$ X) Q2 T6 E$ p
我唔覺得會有呢個問題
, A" n4 k" k8 B) I& v& [2 v4 {# h至少我到現在都唔會有呢個問題
6 ^! |& `: N2 i& E3 }% @; y% K
  f$ e2 K2 |. b
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   : ]* ~1 |2 d- W" Y
) v, Q( \( f# |- p+ c( w
估計看粗度和進行時間吧?* {  r, d: }' S0 z2 d$ s+ k) z& p
粗的話會把後面擴張∼
4 X0 m, w% f; a4 D' A) V5 L/ Z( X; z3 S/ e6 R

" Q) c" T0 `/ O7 g都唔係的
, T2 H! G  u5 u% w3 B雖然講唔上好專業! a% g- Z* i! o- O& z' g) z, W+ u. H& C
但粗大的長時間的也試不少
7 ~5 Q) b, A+ X) y3 c至少我到現在都唔會有呢個問題
3 J* t5 Q2 }1 }(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )7 S) k0 f* t2 D
& I8 J$ x* G8 c5 X, d8 T
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
: M( L, i2 {; |9 D2 p8 f6 y
# @. _7 N/ C  s* d$ N  C! M/ Z- w5 V# t. K

2 K# v) V1 b1 Q0 c* w1 J
4 t3 N7 D0 s; p1 S9 p9 k4 S我分享一下我自己啦
2 }# Q; m$ m- J& d其實心理上,我真心覺得自己係一名女性1 v! A( x4 D5 p4 p% X; X
著女裝其實係一個做返自己的感覺% e5 G; w5 B3 x  c$ l
亦因為我覺得我係一名女性% V) W* ?5 o+ M' a3 ?: K% T- |
我從來不享受使用自己的JJ1 V7 O# m+ D9 w* {% u, `# D
反而對被插入,細個係有極大幻想
8 `% [  }8 {" M  h
* f' \. ]! m3 E$ T0 K6 R, F7 N到大左少少
. l% r+ a) e2 N6 G. j7 y  X: ^有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   0 B' R- x0 v* T( K* o; ~
* s0 R) B4 Z5 `1 a5 P6 x- `
; ^) p; E. K5 n4 B9 C
( H! U5 q/ j# c1 p- _) H! t, S
( {+ K2 s- X2 B' U: c9 T$ b4 _
我分享一下我自己啦" w  J3 V# e3 ~
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
+ F- T: w; R6 R著女裝其實係一個做返自己的感覺% w' p8 C# L- i) `0 k( D
亦因為我覺得我係一名女性% |% f; C! b+ v9 U' P
我從來不享受使用自己的JJ
  d2 q! n" z0 S& U3 L% b% a反而對被插入,細個係有極大幻想
0 q0 w# i; _7 v/ k3 h
. O! m& }* s7 X4 l' @到大左少少
, D, k* H! V) A有幾 ...
- j5 X% V# ?% ]5 O* N/ `
愈講愈想試

我試過用假撚插自己1 @( y& U" B6 H  c3 b  S" ]% o4 J
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   - S5 I% v9 c2 ?" s
我試過用假撚插自己+ v6 V% \) q' ^$ s0 d
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過" A& Q+ w. H: e* C
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
" j% V* h1 M) F, P/ ]: l用過假的,真的沒試過
. q* g3 C! a+ I; Q  t. `頂到前列腺就會舒服
& `8 e0 Y$ A, u7 i  w好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
8 a/ F% a' r( T! S9 h當初我都唔敢試,痛到插唔入
/ G; \6 E( ]4 G9 P4 i而家越玩越舒服0 S" |3 C8 X. M5 b- z8 D2 r9 [; G' ?
其實後面無咁易插鬆% l& n+ n2 S/ Y, A" [, _; j
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   5 P( Y: ^! C7 ]
! t  R/ R& Z" [/ B- r; K
好想試下被插同被口爆係點♡
6 B1 h% q& N8 U6 @: W9 S我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
5 \+ K- X2 l4 c9 o( b5 ]1 T我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
) F6 C& q5 W, w2 P0 @

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
. N- g! L! d* h- k4 Q* m" f% F但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel

最近訪問的版塊