嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
3 b0 O: ^( @6 V6 }! @; y6 T2 Z; V: N. Q7 m% N8 X8 n
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   # z) f) {9 t! d- `8 ^
唔知有無人想買黎男裝著
  W' N% ^: d2 U; ^' b格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。, R0 A( m4 x; ]& Z  q2 t
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!% l0 i6 X1 U6 h- T# T6 P

" i/ Q% p2 ?4 _5 n. X
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   ! `  p1 l! s: |9 ?4 G# S
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。: F- |4 U. |) L+ @" B# j  k
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
, v7 g4 R: G7 P) x著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
# k# B4 A' k, ?8 _" Q. B$ ]

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   * m8 x7 h; D$ I8 Y: ^! k/ {" n
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
+ Y7 i8 ], n# @% j0 \4 x係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
  Q0 T% H6 Y3 {* m1 R+ P. O4 K! M歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙2 [7 D: @- j" S  d5 G" p
1 g- w8 f. f* }$ v( P. G" G
但我始終覺得; |/ Y3 |" Z* V2 a! i/ @
服裝就唔需要分男或者女
: e! t5 `/ _4 x% j3 Z' U( ?4 g著得舒服,自己鐘意就OK1 V. p6 n9 i8 p) \& H7 u
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛4 w3 H0 }5 _8 k
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會( n& g* V( I0 c4 z+ `% K

" _) W& A; n: O& e5 }. S6 k想要改變/ z4 \1 e/ u5 l# h" s3 o
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   % K* I( g. R6 J1 ?/ q
其實不嬲男裝都可以著裙
; x: |+ Q. x/ r8 P0 T: R; B( b歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙4 |7 s! ^5 n. j- A
) ?/ u1 S3 j# K- K* j2 }: Q
但我始終覺得
7 W1 F) l) U% a% ~+ Z服裝就唔需要分男或者女
: l3 G1 _  h# q( f! k9 Y: b著得舒服,自己鐘意就OK
: A" H- o4 w. f% p( R只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
; i9 O6 x+ `9 W% {" e+ x
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   9 ]6 Q3 Z/ ^( E* ?
7 }8 n! b* G/ z0 |+ r7 t/ I
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
: ^9 S$ J. W3 b* G' s7 m: X7 k0 }$ W4 D5 w- ~3 i. R
/ E. W8 C6 X* D4 Q8 E. W% x
其實我又唔覺呢款好好睇/ v- c, J7 V, z5 g' [9 u
純粹表達下3 @7 g3 V! n1 ?- U$ ~/ J
對於男裝裙的意見/ ]+ T, A' i) s4 p) G% M
% O0 H$ h, |( |7 V" M( N
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
: }8 i! |4 K4 P4 g
2 t/ Z1 Q: B" Q6 m) o! Y# @& x
" |0 e9 |/ ^+ J$ d5 @: E
6 ?# Y; \  y+ d5 ]0 t% x! D& ^9 `, L其實我又唔覺呢款好好睇
3 U! I  L. P" |" [4 ^純粹表達下
  S4 Z: r2 S' F# Y對於男裝裙的意見4 t8 E" Q+ I+ L) Z' [
3 K' F( B) ]$ @, }: r: o
自由社會,可以不認同我的~
3 ]4 h" j7 F" J
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   & u! n9 i  o# d' s6 H2 }) V9 o
) T( e* b$ R  @7 Z" A
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
$ {+ O5 @) t+ B1 T# s$ j4 D" d
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?0 k+ U8 K- o! Z5 j& N
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   & V. [  I: B. v3 o, S0 h, V4 I
其實不嬲男裝都可以著裙# l8 a4 C/ z) d0 J
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
: |& H7 U1 w0 j( C5 _8 D+ X+ f; F
但我始終覺得
9 j7 ]8 K- P: q; u, Q/ H- l& z服裝就唔需要分男或者女
& _- L5 O7 i/ ?& Q& d9 }著得舒服,自己鐘意就OK
* L, e, s) J7 J. L: J) N+ `只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
7 Z7 @& z. ~- k( E$ }1 E

7 j5 J) R& C  g7 s* B  h女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
5 e  m6 z! S, d  l" x3 {7 \& B4 e1 Z; v& @2 x6 z
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?' E, D1 I2 l8 {* u3 z
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
8 W1 [- O$ P' M  W+ X" \
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
9 h, ?' Y* M  T5 a3 J5 L% u) g0 E& f7 ]: s3 O. |- f! e4 G

* f* V5 g" Z9 |女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
/ \) i6 j$ I6 F, F5 A5 n; b: I* ?  E% A3 _- o

$ n$ e1 C0 y' n% W5 D5 h其實呢D 就係要改lor
0 z& M$ f2 p8 c* o0 b$ z個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
. m# `  n+ P$ ]! x4 n% _4 M
+ g" [3 S; r7 _; {( g! I& T; |所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....

最近訪問的版塊