嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   
8 K: B  M: ^  e  H) l( e其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   ; b  u1 @" f+ [$ i; {- c3 N7 t9 p
好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
1 Z5 W% B2 n* x5 }

* a" s9 T; v( f' ^其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   % ?2 @/ _: T9 s- ?# v$ g3 h) `
! q) ~- W8 A; c. n% n2 r: D

2 @; s$ Z& }' M# ?3 Y- M其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛9 j5 p$ a% D  ]4 z

: X" J* `, \0 k! Q" n6 f自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),9 j% c$ m6 @9 X; a

2 q6 u6 `$ J% J6 y1 s6 r* r1 p( r7 K因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正* i/ d" B& P4 w. D1 J

6 V, D. ?. J7 n! q1 t, A! V4 a) P- }2 |: U不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   4 o# o. Y6 N8 ^
女裝衫褲、內衣褲
8 }4 @( y& y9 Q6 i女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   
6 G8 ?# @" L: ~8 b+ T9 M0 i  t我喜歡女內褲衛生棉。
! H0 E2 y/ P! v) f7 ]' _0 k  G我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   / [' }  N, }- S. y
我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
0 T8 ]: |. T+ A4 {" x3 d
200多件?穿得哂嗎?

小學運動服
0 T+ d3 Z: ^3 y/ l中學校服 旗袍8 Q( Q, I* {1 E! U1 o  [
芭蕾舞服同絲襪
- F1 ^4 r& o+ j. y! U泳衣
- x! g7 g1 t) |4 S3 b
( B' i' t7 R1 @6 R/ L已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
' ^! g9 W6 p1 }5 f: [呀我都鐘意女性頸巾。
8 B7 G& s$ K  I& W9 C' v$ \, W# h
% B1 A6 K- l6 B4 T; D2 c5 x我喜歡穿上絲物) n3 }8 x5 D; V# L, \7 L- M
http://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
  H, e1 H7 T  j$ D呀我都鐘意女性頸巾。
5 P% Q; ~* {5 U0 \4 w6 \
邊種?
# |3 h$ g/ \4 V: K絲巾定係真係凍天用個啲頸巾

最近訪問的版塊