嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40* O3 \4 s& y/ Z* F# `/ o2 X$ k

$ [% {2 t3 ]7 [9 O因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖& [0 ^! `3 C: R( M) H

2 ?9 b, e0 Z: q2 k0 M% L+ s新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
/ M% B! x( R" w6 A) ]2 H, z4 U, ^- {/ [- ~- _
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
; N7 S$ C; ], ]& W很有女人味
# a& V0 ]6 M9 v: U期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   / l2 q0 ]* e+ G: g
尖高根
4 p$ S* z( I& f( Z很有女人味7 W9 l1 q5 e" k* h
期待穿上
6 j+ G4 v: N5 {7 h% Q$ a雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
) n7 v$ }1 d$ A# d
8 b8 `1 O. H% u; N' T! H感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
% \* |0 j+ h( e3 t
& N/ C5 E3 v. W8 O咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
2 o# l/ Y( B2 r& `: U: G; p: |. n5 C: u% F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   . b4 [6 j& e) H

4 V' o4 T! _, ]雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖# I9 K7 R$ w! `0 N
$ K# k* \3 A- H8 w
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,& V# s  o9 p7 K& r. I

" C" M" M9 W  z3 t/ M# o咁可能會好睇好多
: B% P3 T3 R( Z& S+ m  r% s. Z  q, e  |, {0 V. q
就係因為這款已不再流行才放二手呀
2 o# F, I4 D* X7 W/ B7 h! }2 G
0 t! d7 B+ r# _, R  r' n不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   , j7 m9 r0 ], f
感覺,好夾 腳趾?7 ?% i2 C* J0 G7 G

1 P' O+ s. x% D8 J5 b( n(o^^o)
  s! h! N  ~7 y5 T$ G/ c2 F2 H完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,8 C( q1 M. a2 b% v# @3 S$ d1 |$ D
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
7 {) ]: W; l+ t* p2 j! j' }! A
) u( x7 A5 z5 f: Z) W8 @為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼0 f% C2 ?6 ^! @* G/ I% f
& c- d1 s$ w5 j
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,9 k, r1 j3 N4 B3 y9 A

0 I& b) [& C" m6 T[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表     _0 [" O- U( x  \+ a

7 k0 _6 P3 p: I+ Y完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
+ x- i( D7 Z0 S! t, C8 M$ \夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
2 n- x3 l  ~% ]% U: p- v/ ^) t/ m2 E. A3 s. J# v
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
2 |8 u( m! _3 x8 G2 p. x8 q" a; b! i/ ~6 o5 x) Q) S1 m
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
  R/ @, W& `" [6 U- V
$ T; t5 V  c6 |' m
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
+ a3 [4 @2 P3 r1 o' [5 n$ Y很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   5 y) p9 M2 s5 M3 Y8 R: ^+ m
妹妹你很有心得
+ x) \; m; h/ Y  A1 V/ z% ]
# P6 y+ V  h5 c冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
/ n4 f+ ^+ S4 n5 k
4 f6 N# [, c* n) ^
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   0 q* N8 L8 X' @( w
著咁高腳痛又會起水泡
7 |) U- g* ^/ E! l' o) n9 V- a9 B' X/ V5 t3 M( _
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
" a5 C& I, ?5 o; s& H4 |9 G4 S7 Z6 u* K, d
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
8 ]: X3 x/ ~; p3 Y% @- ]( r) Q/ U0 |& ~+ P: m+ }$ n
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   / D# N9 Q  F+ t
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
5 w. [' @, x  S3 e% R! U' i" C, [2 E+ c
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   ; T6 m" ?# W, Y2 _
+ L$ e- o2 N( b0 f, v, f$ ?, E

& i7 ^, b# i7 q; M6 V7 [4 J- I冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 & T1 K  R/ C6 _
" J: y2 N$ u2 W) g4 ~
2 o5 H# c3 ~, ]6 W0 V5 q
( K$ ]! @( T* _' K4 }
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,7 U9 z6 |" x5 D/ h0 W
5 f* B! q) k" `6 {* f
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我; x6 T. @/ v! Z5 d# N; M

( ^$ {1 f9 @6 L2 x" U再腳痛、再乜野我都會繼續著,
' H, G' v5 g0 e$ I: ]% r! J
* Y( h, C- h3 B0 m1 V- A我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
; q6 L/ u3 J2 G6 t. A( i  C3 d. a5 s
7 I; q0 \! s  l+ [
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
% V$ K+ z6 w" x/ R: O" o7 R+ b4 _9 P: `- B* D9 ^# C" J
7 f3 v2 x0 Y; q+ }; w
. s9 @/ K- M9 w  W
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
5 F& [; t+ R. Q+ l
1 j0 b$ [- v, s  e% b' L2 F' E同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
5 U% W1 x5 S0 d) L$ k
8 }% `5 ^' J: l1 f再腳痛、再乜野我都會繼續著,
2 ^$ Z7 ^* x% M; o% `( u& S
3 R, |' k7 Z+ i5 O0 [姊妹説了貫高根之好處和優點! \+ |8 d7 ?- y( H& h
我真的想穿吓: [5 e8 e0 ]8 I/ z+ j
細味我自己的高根,行走時
3 k/ q3 G, {* j$ e) W+ \7 |真的好像側了一旁,冇乘托力