嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 0 o/ I2 T1 T" ?' c

, h7 D9 ~4 v  [$ N, P5 f首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
8 ^6 Q3 b9 B4 Y% U( O+ H7 S1 ?. l2 e, Y! m. K
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝- c8 O; G0 p, m

6 i* b: }! O) L* C0 F8 b" v(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
. V/ q" Q; Z& ]3 y: o4 ?" h) Z
0 Z* P0 i% R" y! p(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
' J$ @% u! [. i& }
0 ^* |& y9 [3 v9 B. s+ v2 C2 n(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類0 h; C/ K9 J# k' ^9 x
' _2 t: c' Q6 B6 g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美2 X- C5 d& v1 S0 I7 n2 G9 P
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   - X  L9 Q( x5 q+ D
鞋形很美: I6 W- L8 n2 W* F
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
4 U- Z9 Q. I, r/ w" j2 W9 y

+ {2 P9 U7 i& M1 [8 T9 l其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   : m0 i6 Z: w$ z0 L+ z( K

% ]7 M3 _: F: y) E/ T7 D7 N8 y
6 [, `- ]' e2 m  G0 |2 b其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
9 V( v1 q6 N: O; c' K
, J4 Q; E9 s% V# r$ I1 H有人幫手,必更美' T4 s+ g5 T* G+ f, P$ L
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
( I" _0 F6 U) O/ R7 p+ S7 _- Q鞋形很美
) N6 m, t" U  n8 G7 l0 w( S/ ]; K$ }而妹妹穿上很有上班女仕味兒
, x2 ^& t# q0 a4 I% h9 g1 b
+ g. _) {# J- |! e; G5 P; t  e4 R
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
' k+ D0 i2 P# }8 ?6 Y- n  r$ u/ m* [; s
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
; q% N6 h" A% R7 r. \2 y- I" T
( C6 @, Q. P. U% m, b5 O尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
* U/ @2 d, q, p9 R2 Z" `" A# @- |# d, Y8 R+ @4 D; w
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
) X. }2 X2 M# k2 k
! B0 x' s- o! t7 y* r2 U( j* v# I- s) A
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
3 z& q9 n8 i: z4 O

# R6 z+ g3 q' a要幫手?9 ]( v6 m" W. S0 W& {- S' l: |  u

; [/ E9 R; I/ s' K' g# l( N(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
  `% H9 S& Q8 m  T, D完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   - T! B; g# e: D/ d6 Z
鞋真心正- N$ E0 V- ?. C* I- p" A
完全擊中我心
! @1 v- |: s7 e" a& n* J3 q3 y8 u6 B5 B  E3 W
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 ) F+ E$ P" x, n4 P3 d% c2 i
' u( }7 }* D7 T4 G# z5 _. Z/ r

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   9 O5 C) N2 J8 h+ @
6 S0 c! r4 F1 }+ i; Y$ s9 W: B

, u7 e  v5 Y* O% v5 ^5 c如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
& \* s9 Q& u; f5 E* R: {1 j
9 M+ w4 [4 A) B加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,$ W% b6 _& k. r. _, [  `% f# J
. G$ q* G8 I% g3 c
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
% i8 ?' t( }, I5 R
: O, a. T! S) D6 _3 r; E講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
5 h' t0 h6 V6 G4 Q" [7 O9 x6 \* w0 i& N% `
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
2 O8 ]5 `5 H3 e- L! k  s  B我未曾穿上那些貴高根; {$ r1 v$ G/ Q. }
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!; s5 \. W5 A! L/ ?5 {5 P
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   4 G. F) [& c' w1 K# p- ]0 U
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
" r7 I( I8 h: R* i2 F- Z不過這對肉色絲襪有點厚了一點
, i1 B# R0 ~9 `2 W* Y5 @

3 V6 f) d4 N5 p0 P$ B, g我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄- ^& k# |6 I, G/ z. b" Y

/ B5 a4 [* W+ j# c厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,/ ^, B) c0 x$ Y. h

4 ]+ `% E, J6 U# p當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
+ q1 V& j/ p' I3 I. R5 D# c2 \! K9 r4 N7 G

不錯!! 不錯!!* Q6 e* Y4 p4 T6 i0 j
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!. [1 E; k3 Q3 e) i) `
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
1 |7 y1 X$ F0 y/ {" x5 i- u' {

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
' w& @) Z. `6 ^
0 Z; ?% S6 S" }! m7 D' E4 u
, Z6 L2 b$ H7 Q8 p/ H我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄/ Q6 C2 H* y' ]" a) g+ {0 Y

6 L. {# a3 x5 o" k2 N! E& l3 ^厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,- K0 v5 H* z4 G: b- N) a) }6 i# X

' H, ^, d* I5 p. P當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
' e, h3 |# `- O% w' `3 Z& L6 K

+ L3 ?3 N9 h8 F  V5 ]8 I) x6 }8 `* ]) T3 b; [
我會穿上,薄c
. m# |& U1 r6 L3 m" [4 {  v/ }& W% Q1 M& L" F* E
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
- Q- b2 ?4 U6 ~& o$ Y6 V# N
2 @/ j8 {+ c# D- i
( z! h' t7 Q4 T* Y0 T& `5 x7 }9 v$ [1 I; ?: k3 s9 J( V* m
我會穿上,薄c
8 z0 R5 d, q3 E3 N. W$ h- q6 v) e1 g: P6 Y5 i+ `8 b  c; i
(o^^o)
: y; p0 C0 n7 c5 u, K0 `2 V5 h
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
6 n6 Y4 y" Q' L; X+ H' m! z4 N% F. x
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,; p3 f# w3 E7 ^/ u, G* K' g

$ O" g) i( r: f再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯4 i# K( U  S* _. g8 E1 e; r
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
- w9 N( {% g7 ?" l/ t' O2 b9 G
7 O, N, p5 ~  t) Z& q* W; |- ]
/ U! r1 A8 t2 x/ z% S薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
- Q* @) W$ n8 H# d6 x; z1 q1 L* n7 F7 _/ ]- S1 U
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
+ ]/ X" p0 v3 L5 ?! g# X* Z9 T- @0 q8 k# N3 s  x
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
2 \1 r+ ]1 @3 v# D
自拍真係好難

最近訪問的版塊