嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   ) t% i# X; U7 \# x

~0 a# u5 g. g+ V咁你最多試過比幾多人一齊射過?
& p6 s) [/ N" G$ M& @2 e: d想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
$ r% d( X7 f: ?. P( o1 U; `: j
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
  s, p+ ~4 m1 Y* U% Z  X- b
三個男人對住射

gay?2 t1 k1 v- ^/ R1 M  @0 i& |
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   5 Y# l8 O# O! z- I8 U( [# A
gay?
4 L( Q( a2 i8 c* A# y你地真係好變態
) o+ V3 }) w% T
1 P0 V2 t; ]/ U7 z! X我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
# H5 ~* t! l3 }+ E全身射??!!
# i0 j) f0 V1 C% T: f6 [7 \
( |0 O8 F7 @8 F: c. SSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
% D( Y6 w. y) gUp住精係胸到
( L  _: {7 m6 d; B感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
( b( j; q' x1 C; m6 _, y" P' o" G  U' Y
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
/ h* n  _8 ]5 @# G4 ?+ n: |( O( T, y' v1 O. Z' @- i
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
2 I: M8 ?  j% F* w0 [# ^; a9 x; x, V' f* S. E& v9 j; y+ J
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
, `" K( Z' l$ v  C. G8 l
. z# i) Z2 P0 ?7 o+ J# c" V' t至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
+ z* d: H; L8 Q0 G$ R; D# V% R+ \有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
) X  f; S, _: G2 |/ V$ A7 M, I2 R
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   ; x: k! J; n, K' y6 {3 Q  p
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
- g4 X4 Y& n& o
* C: q' Y! K8 M% X3 O: W7 |至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
) d3 V" x& Z+ W+ x7 [1 a, Q; @; J5 R. M" J# V
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
, e" P( J2 [6 B, r) C; z" T& x
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   8 n% H1 w; n! Z9 ]- W  P# K
試過 著住黎比人射落bra到 , |6 K2 R9 `" ]4 l' d+ N3 v
Up住精係胸到
+ l0 H9 \. @7 H感覺好正好淫好女仔
5 B* \$ l$ ^) a! _$ ~( r% B' ^, }, B, U6 K# a( }
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
; L( h/ x) }& J* z; J$ M) G5 s8 n  B3 R鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
1 O1 D3 s$ t) {8 ~% n5 }' s; l1 h9 s4 }0 N
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   ' u, E- R+ c6 D2 M# X  X% K  P
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
: {) s6 o+ I# B, M" _1 q- W

8 J; l% ^2 G/ n: O$ m- F- G$ H. M被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   % p& r8 M! x( R$ G  T, m0 D
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,# T4 u1 K: L, q  f# k3 ~) z8 a  ^( i
只得我一個份量唔夠
3 ]0 k* W1 Q$ ]3 B7 c
) L5 I" p! P3 {6 q0 C
被射的感覺真好的: [: u* u+ e7 A  t5 c2 v9 C
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
2 b# t# B8 {' z, o8 X著住比人射可能更正
, n+ T/ a, M( P! a( X

' i' O/ w- c2 z# s7 H, `我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
) W  m. g" ]( S% [0 I著住比人射可能更正
6 h/ l* R# N9 \6 P  _
% P$ r! D1 q9 C7 u7 |
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
" z7 z  `" F7 x+ P$ b- h自己倒立顏射自己吞返就試過^^5 N1 x' c# Z) P5 y& }) c
真係好似女仔咁架
: u; v; G! G5 q4 R; L' C& c0 Q) c

7 E' m' ?2 b' N0 j: E1 i$ H: \' Q我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   3 g5 ]$ E9 U4 p- t- N. [
我都想試下射人同比人射.
0 Y9 p" X" U1 j& b" O

Z! n. T7 w2 F  b: ^被射可能更爽