嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最愛始終是您

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-1-13 23:14 發表   : v& v' C" B  O) B4 V

$ O0 t% L" y, b1 u3 J係因為細個時定力差,
$ B, X: Y# B9 R3 e! c) _. O7 _( ?+ S; B$ ~) b7 b
受唔起我媽D一身OL裝扮(尤其佢下身D黑絲、尖頭高跟鞋)
) U8 R0 _9 y9 E6 Q2 @, ^/ Z7 U. E/ y8 I& S2 I7 I
於是以純粹好奇方式著下佢D黑絲、肉絲、尖頭高跟鞋,) T$ H9 s' X; q. }+ ], c) [+ {

% Q( ~, U9 w* a& \點知一著、一試就永世難忘,難忘到今時今日都仲好正
  j8 T$ h/ s$ F, s2 o5 H+ K, j9 Z

0 t( ~. M* ]7 ?8 \1 t好多姊姊,都是這樣開始的。
$ ?& I( V% M/ |7 s. u不是見到靚靚母親,可以是有靚靚女友。# V3 m" i: u3 I  a, f" @
一試就⋯

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

你穿著上,真的有女人味腿

Thanks for sharing.

真是很正很修長的絲襪腿& D% t, \+ [& a% d) _

呢對係Abel嗎?

引用:
原帖由 yathei 於 2020-11-4 16:40 發表   7 z, s! y, y  s
呢對係Abel嗎?
/ m8 f( l; x+ p* h8 U: T, r  L係呀!圖裡正是ABEL,
  X+ l: m. a+ n5 [& C8 V6 ?* U4 o# q( V
不過已停產,不會再有

感謝分享 極品中的極品阿

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-1-13 15:06 發表   1 g6 a4 E" ^6 @5 h* ?! o1 f- d

% b1 o; L5 W" u$ x5 T其實鞋跟都係4吋 (10CM) 而且我都唔想+ E; q. f4 d" q: P# c( N
! z, F* [+ c2 S* r1 F8 q, {4 X
鬼佢番工著住一身OL、白領咩,簡直引「仔」犯罪 ( 仔即係:媽媽兒子的意思)
8 s  |, A9 ~* q% D: u, P$ p你阿媽知唔知你cd?

引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-12-12 10:36 發表   - X# V$ z/ Z2 }
, x% H4 G4 E  |" G7 q$ g6 f, S
你阿媽知唔知你cd?
/ s1 d- s3 ?4 c3 `4 x3 x! o
我估我媽應該唔知掛,不過我哥知道我收藏一堆絲襪高跟鞋、胸圍和內褲 (他不會理)  p( Q3 Q9 J" g

8 y9 a3 T9 H) z- w7 O+ ?而且其實我覺得自己唔算係真正CD,當然啦!有時候都會著一身女裝 (化妝另計)
4 d  t  c( `0 B# X3 _
& s9 [+ Q( r3 e$ \( K! [+ C所以我自己算係...有戀物癖好多D; X. r+ _. X( B) e  Q
( k1 l: O8 e0 R) s. f( f

sexy heel

好好睇

最近訪問的版塊