嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
/ N3 S( v! B' ~+ ]- p* l: n7 f+ z* q, |$ o! a& g, O
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
& v9 g, J4 `6 t8 b+ t. W( i* v8 K$ x+ }% ~7 z& q" J
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
9 G! \# q1 E$ P/ y, X3 r" G( Y% ^, i1 }) Z' M2 S3 R- R7 r7 V
所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   ) b. A; u) M) n: i: n6 s9 o9 F
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
- C- p; R; x* c% Y& M( ?
: s, f* m0 {* l- Y當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
+ u. }$ v' V* A! R& X6 p2 u; {1 T$ l2 X3 G2 i
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
; U# |3 H3 u4 V& Z4 y. s6 ?+ Q% A- z0 V! B
所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
4 W! s9 Y$ Z* R8 \1 N$ e$ M; Y6 @

, N* e8 B3 ~# O+ O) d% g; Y買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
4 Q* w* }4 d& c4 J" F' `: t( ]! z& Y) t, S# |5 A8 }
- F0 s( P3 r1 W+ \
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
* `/ w/ F, G" z2 ^; s4 A* ~+ d咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   3 F4 Z  _7 r  g6 J/ O0 _* R  l% H1 H

2 a. ~# R5 {  K  u# ]8 V
; U( B( E3 H' a買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
8 C+ O2 e4 T9 u9 J) i2 k6 R* c( N9 f. U# a$ q, J: N# h, @$ @0 v+ b
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   
# j; O. M2 ?) F. d$ O! p) m穿了薄絲嗎?
; t/ G. f/ r, o8 Q# f; N- G+ D/ ~( h

8 {0 I6 B7 o) ?  {要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   0 {) b* a  y, ^, s8 C- c$ w
只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
- l2 l* r/ R7 d' z4 N# I. ]$ n% q! [- F/ h: z6 S7 I4 f- ?) k
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   3 B) e6 ~# Y- ~6 T6 m

" q4 m$ r% N* {, ]9 w0 z$ I' F0 {! C  ?, z0 v" b  e
下回想看我穿什麼?
- A- @0 r4 }( R% Q7 W! O+ Y胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   6 i$ {. }2 B% M3 a8 q! |( H8 M. o

& {; y0 O, R! ^% v& |6 ~0 E7 j$ K7 z* D, \( y# c8 c# T( c: {( j8 X' c
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
! x: N% ]2 e, h1 h" M: E7 C絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
: I1 M  a0 O1 {& @) _
+ C& A5 w4 c7 w/ B. V; ^5 V# _同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   8 ~* T' V! Z# Y+ S+ {

3 w7 h6 D8 \9 X# U( d5 p6 y絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以1 y& u/ C! ~; [/ w) ^
3 ?0 h% _7 ]! W1 Q* |
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
5 C$ z9 Z, a" V& o- i- Q: P$ v* C: M0 \; f1 F) |  Z
你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   0 L4 N+ _$ [# P1 f4 Y
我新手真是要向各位姐姐多多學習
+ }: b4 [& ~; Y1 T0 p2 r" A" K4 v% V
當你習慣了女性內衭的軟滑
: F8 @3 M4 G) p9 _; `( u和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   ; y4 {: Q, R' H# k
0 _- \4 ~9 l: K5 W8 x$ {6 }4 S1 k$ v
8 {" F; W/ n1 i( d) [: ^
你也有女人姿態心得
4 C4 N0 T: D! A( @

) t) a+ F( K0 [, E$ Y: P, ^0 s我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止/ {$ P4 ~. M2 E  v7 \! ]9 l. N

9 a5 j4 U" i: U' b( e原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,& b# \# P$ i& G' Y& U6 G# g2 G

7 p& r0 P0 {- ]4 K! M3 P後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉
% b. T# v) A0 g- [/ O5 D8 `; \! i1 Z4 p7 a% c4 `
: E5 v  ]2 c+ [7 R, L, k
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
. ]8 s9 c3 @6 q) B+ H
+ ]; a' z/ ^9 X
- d4 r9 `8 J( v: B* l% A( d當你習慣了女性內衭的軟滑9 H1 T1 Y' h4 p0 _0 H/ E
和絲物的貼身,會娈常常穿上
: q/ |' s0 j9 o- i( g. L. |' K3 X$ }$ P8 B8 D- S; L  u0 x/ T" H
你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   / u1 Z; {& r' o8 c$ i- v2 j# @7 Z

6 V4 a/ l$ S( T; X0 p" o3 [1 j- D) h- \- A, u8 m9 D5 B
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
7 i7 r8 _$ z" u+ z
; ]8 q) w+ Q/ w  [原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
/ J/ `( A1 U; q9 o( h
, j9 v4 G1 Q( T, }' ^- {1 P; b後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
: @% J6 o2 n1 l/ ~3 g$ u2 a8 q" n  b4 }) k6 P
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
, u( W0 N2 r' K& V# O2 n' p

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   2 l4 {, t' s3 x2 _1 K

# `4 Y9 w4 q' P5 Q
0 ]& Q# |+ C. R當你習慣了女性內衭的軟滑; `: ?! s$ v% T
和絲物的貼身,會娈常常穿上
6 U4 |( j# L3 L( x( x8 ~
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   6 v5 a3 m' I5 i6 A/ @
! u+ U( o: z9 `7 l7 b
- K. `+ A) t" H$ Q0 f0 _
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的5 Q" a# d5 U9 k, ?. R' s' Z
4 p7 }! r. K9 L3 {) e7 e/ ~很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   1 L8 D4 J5 Y" C* ]
) h  W) m& b4 Y/ I6 h
很舒服,我期待這種感覺
0 c2 K3 ~2 k4 I3 X2 [
8 k/ p, P! ~3 k; ?; K9 H貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊