嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

halloween+staycation

halloween+staycation

話說我舊年halloween買左件spider gwen裡面加件zentai打底去LKF
& e  B) P; x& t" ~2 H今年就同bf去酒店staycation: r8 R. E6 L) U
咁我又kig引起想搵d野搞
5 i% u9 }1 ]' x  |0 I所以之前用左d積蓄訂左個頭殼+反白既眼片扮鬼
% b$ ?' {# i3 ed相係下面個po
覺得好的就按一下感謝吧~~
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

星期五果晚我拎左房先
1 G* f% e; X) ]1 k. R  u* @4 D/ R叫bf晏d先到
' |1 j% u! m- I0 [7 c$ B+ l' {然後就裝扮好自己比個驚嚇既surprise佢
% C' V+ S) o  Z2 Y2 }% H件kig皮係之前買落
( h/ q6 r) _$ W2 O個頭殼就係full head全包連鎖扣
" _% l' `/ j/ D1 n% V2 L0 j成品係咁+ H, l0 c# z7 x' v0 P$ y& h9 @1 p
0 I7 C+ f0 U! ~% O' _9 S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

😱😱😱😒

好耐冇見你UPDATE.
7 ~$ C; n* Y6 U5 y$ }- D/ o7 L8 B
幾識裝扮, 又可以借個機會玩ZENTAI. 一定係一個好enjoy 既halloween.

引用:
原帖由 gila 於 2020-11-1 20:56 發表   ' o/ G6 n/ T. b0 L% C7 ^
好耐冇見你UPDATE.; C  c4 ?- o8 g# k$ W( y
7 y+ O5 w4 m9 W' B% a* C+ S
幾識裝扮, 又可以借個機會玩ZENTAI. 一定係一個好enjoy 既halloween.
$ ?9 g# g) H" ~其實成個過程都幾有趣' V4 g0 I& r; n
因為呢個頭殼個視線好窄下
& Y: ]" E- b% h$ |* q) y, S加上第一次戴唔多慣# H, I! L4 n6 A0 g
所以我去開門比佢時都好論盡差d pk
$ `1 U2 w) Y* Q3 E4 \- L- B開門佢都嚇親
* o6 B! k9 K3 q) S% V7 ]之前果幾個月忙搵工返工都少上黎
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

件衫幾靚 www 想睇全身 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我都想睇全身.

好想睇你地合照🤪

Rachel, Gila: & o+ a6 S# T% v) w
件皮本身比較舊所以雙腳起毛粒
: q+ X  f6 h& W跟住視野又唔清楚刮到走線 2 p& ?# D8 M0 j( U- F8 B* l
太肉算無影- ]. t+ P% R! b2 Z- w
本來想落街嚇下人最後都無
, F; Y: Q2 k" u+ y, E/ Y# ?( p8 r. U) F( B0 R$ L. T5 X
紫紫:
, C' X" N2 S- ^( J- S) |我男朋友其實唔特別中意我玩zentai同人偶
2 ?* G$ e+ Y) D) h) T不過我太中意佢先配合
6 ?8 k  c7 s* B- x) i佢想我快d除個頭殼1 X+ m) \% S; W( D( V
我話你搵到條匙開個鎖咪除囉
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-11-1 20:14 發表   5 j/ E5 I" {$ \9 {' T4 P; A" E
星期五果晚我拎左房先( n/ ^( o" i: r
叫bf晏d先到
# e2 r3 R0 H& v然後就裝扮好自己比個驚嚇既surprise佢
  b5 C6 G) N5 o3 `2 D, p- y. l件kig皮係之前買落
; b( ]: D+ g  R7 W  M' P3 P個頭殼就係full head全包連鎖扣
& N- w6 E) s' y成品係咁
4 a9 ?" h' J) Y7 f, {

4 }6 |) C/ P6 f  {結果有無surprise lol

肯玩kig好葡萄

。。。。。。so good 。。。。。。

Looking so cool

好似看故事咁, 看下文
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yathei 於 2020-11-2 01:00 發表   $ ]+ m* A% ^- k% V
: b/ D  ?  J0 C( N7 ], Y

" v% J; B% W2 ?/ {, X5 g7 M7 H結果有無surprise lol
7 [4 L$ W" W- A) T/ \6 Q0 \
引用:
原帖由 misslady 於 2020-11-2 09:03 發表   9 o4 o% A9 m* y- u
好似看故事咁, 看下文
$ O$ F6 i- k  I2 R) v開門果下係嚇到下佢既 ; G+ x1 w5 T9 d+ Z
其實無咩故事
! \' s* C# w+ L最刺激係要佢搵到條匙先開到個鎖扣
5 }/ S$ H% |$ m/ J* q1 q等佢想錫錫都無咁容易xd
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-11-2 21:34 發表   ' L" K- m1 p; G4 p' x: P% [
: t+ Z& x3 o) s6 m
) h! p: O# k8 R; g6 V+ P0 ~0 i/ w
開門果下係嚇到下佢既
: w# m. c  L7 I其實無咩故事7 Z! [: o% A3 Q3 o
最刺激係要佢搵到條匙先開到個鎖扣
% l" q2 H& R. k' w- J等佢想錫錫都無咁容易xd
/ ~; q* m2 t* M3 x5 w4 M. s$ @7 \
) n1 J* Y) I) v& {. a8 G* G6 n好似, 結婚玩新郎
7 Y% c/ c5 E! I/ O) n/ d加幾把鎖, 再解身上的衣物
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-11-3 12:22 發表   , E6 i4 `+ l5 n! Y$ `( l
, g  F! g9 o; I& ^* p/ y- q
+ R9 b- P! b& |% P4 p/ p
好似, 結婚玩新郎 5 E: O, s# k' Z  O
加幾把鎖, 再解身上的衣物
) P% |5 J* t; ?
其實呢d樹脂頭殼有鎖釦pak實係好正常
- p' |+ d1 H% K! E; ^) J5 J( \方便出kig唔會甩頭同比d唔尊重既人扯開6 r  D, G1 f4 _5 m  k& _0 @* J) f) R
我既fetish主要都係zentai同扮戰隊
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

spider gwen

最近訪問的版塊