嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗
  G& E, r4 H. T, |studio燈光同戶外晒住真係唔係講少
5 d2 x" Z2 I6 i傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html + G0 o5 Z. ?+ b3 s! J$ [7 \
多人關注再po) T, S" z, H$ A1 b4 T

+ Y- A8 G, d: H8 V& k& W; _5 S[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 17:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
2 k2 c% Q( U( s個”皮” 是半身的?2 F, H6 y) S$ @) }
因見手,都吾似女仔纖細!) D  R; p0 |* C
( j. m" W3 ?- V; {! r. H
推文,想看相7 M2 F0 N* o! I% h" }0 x6 q7 j$ R) Z: T
+ {( [6 G4 p6 i
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   % a4 i9 b6 I* [- D5 }
看相,1 ]+ {3 V% M% B4 y
個”皮” 是半身的?
. @: U& V8 S( g- O9 ]# n因見手,都吾似女仔纖細!
. C9 _5 P3 U9 |" o  A  y6 Y( J) d) h
推文,想看相6 k+ x0 v  J  g# R# q

0 K9 |9 j  e+ U- c2 H(o^^o)
) P7 L, K$ n4 F% X
& c# B, H" R8 u6 s( {
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手
; `5 Q9 O$ N( f& H同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮. v! G' ?6 a$ R5 f6 Y+ g3 h
! u. l" u' n& j- }" \/ ~6 W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
; ^0 m0 `' s0 y' y, @4 |
/ e( B4 l2 ~5 T* l* m$ P3 I, b7 k1 o: f7 _
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手
  o$ y0 l/ m3 w' w: {& m1 \2 \( \7 U同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
! O8 n+ {3 Y1 X! W- J& F: [3 P$ W' q4 g& b2 y- m4 X
所以,其實件皮,只有頭,去到頸?. {+ g9 o! J2 ]/ P' _5 q

( B* l/ v$ v/ C最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊7 ^, S+ |+ F0 {+ ~  o% @
件皮全身架2mm款加厚款耐刮
" o, ~7 y* F) J1 ~可能咁所以特別熱 1 n# K. o5 K" l, M' j  O
我係著左zentai先敢擺d誘惑post % r9 K3 E( {" U: F; P8 I) R" c
平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   
; I  G$ l, X$ c9 \唔係啊
% R( Y, _: v& ?. j; C  c* V件皮全身架2mm款加厚款耐刮
# A  Y4 Z  [$ D可能咁所以特別熱 / @; T, f# q! _
我係著左zentai先敢擺d誘惑post 7 g- v. W" g/ a6 u8 z
平時都係著得密實
  d1 \' }+ p; B" Y
. D( e, X1 ]. B
心,身,吾一樣。
! s/ D+ Q% P8 z9 V, a/ p看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。6 u, K9 b, a% g: P' Y

& n, Z" y  q: u/ E. V5 S問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?
, q5 |0 f5 @# ^2 \, n" h! S0 u4 ~9 P( v) a& x0 g/ P* f
(o^^o)1 |. i8 f1 P6 \9 }

4 n0 t; _5 H1 y0 K[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 20:19 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊
8 `  b' l4 ~1 |你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   ( m4 r$ m) t) z2 l; D- ~
男仔唔知啊 0 ^4 T; N0 `% X0 z7 Z
你地自己試下
( E! H/ g/ C5 ]0 i7 R5 X, n) B
) ^. T( ]5 K, z% @0 I$ l4 R5 {, f5 |6 @
咁熱,又焗,- O! \6 o8 a3 I9 d) u+ ^% E2 D' B
我吾會; l1 u( o8 a( z
(o^^o)8 D- Q- `$ l: W7 V/ T! B

& q2 O7 ~' p6 ?7 t. x[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 22:17 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
/ X% m/ t- F( x& m, P% W通常做一次show總共要戴幾多小時?
5 t+ E, g2 g. j會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   % Y5 ]9 x" |  w2 h/ R. y% M5 i
戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
( R& h2 E: }: J5 Q通常做一次show總共要戴幾多小時?" d/ Y' T; s+ n' f8 L
會唔會太焗出晒汗?
$ \( p. J9 `. U/ E, G; [/ k, c5 \% O( q唔洗搽爽身粉架
! x( `; b2 ~0 @- l通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去# p+ S* h- O# S- R. `/ z
呢次book studio係3hrs包晒所有過程
+ s6 k6 g9 C1 o換衫呀休息呀咁
. L# {% k2 ^5 _出汗就唔洗講啦,一定會) E6 w+ {$ K- \
盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊0 F1 z4 M% Q! N+ M! b( P& G$ D
搞到我也心癢癢的很想試
8 A# x; @. i# b! Q3 i6 W* x

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!. K3 P( H, x* a, X# A* ~5 I/ S

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!$ B: L, \3 w2 U/ z1 W

) f# V+ u, @( Q7 Z% H+ ?. J6 sBook Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最近訪問的版塊