嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒# p4 ~& r  y- L8 k" Q3 N

* Q8 ]: o/ S2 s  \8 @2 t5 m[ 本帖最後由 kittyiloveyou 於 2017-7-15 09:52 編輯 ]

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   
$ i+ {$ R$ ?9 x( X9 @* d公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
+ ]  o6 o5 z' J
真係無陰公呀 3 m% ^3 }& M# n3 M. x" S: J

/ D% o: S' Y# E0 M1 J2 h" D
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表     Z6 E: f, b& S3 u  a, V& Z
how much for short time??
6 d" T9 C0 H2 G; o! m5 {
唔係每次計
1 n! F; }; v! Q, a: `" F) P, y) p) k3 U( B2 ^
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   ; G1 i# f' }/ s4 s& h6 F
中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
: C/ S3 r4 U( Z, Z, Z# i1 ^! [4 E
日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到 * x1 G+ ]1 {6 b% J$ `

. g) c/ y) F. W- d3 E5 S) D
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   ' K6 [$ Z' o$ s4 m2 x3 S
36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
9 T9 z/ d# w5 h/ ^3 Y. N真係 ? 唔好氹我開心好喎 # M; z7 t, S5 Z! k0 Z' ?
$ Y8 z: P0 z2 \2 `2 s
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   
" m+ F- P# e7 Y2 Y4 g) l希望妳好快搵到注好人家
* Z* L. y& q8 y0 u都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   ! Z/ W8 Z3 W  f2 K2 P2 g9 [+ B
男朋友呢
* j* u& M+ k; q; }/ Z3 B
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表   
: x/ U3 [7 q: W- {5 T0 x/ ]你男朋友呢?
) q1 y( d& L: n3 R/ [0 S' D/ l: _3 {' G0 g& P
佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮
& q* d* D9 Y1 }( F0 O. I一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~: u- u! `7 D- N, S" ^
搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表   
$ z) x' n, d# n1 n% f9 O一個月幾$?
! p; f, o+ T, l; g3 ?* B7 f
起碼都 15K 啦
8 _6 V6 q. @9 X  e( U1 s雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千% R4 m8 K# A' G3 C
我又大食喎起碼一日都食五餐 . Y& z. }" x$ e5 Q  a
平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   . v( D: m. a0 {7 H
36?me too~~~~
! L& l8 t! ]9 v! v0 t, t搵到鐘意熟女CD
# F8 x1 m; _8 e9 C, b3 k中女萬歲
  Y$ H+ s* k- h$ y6 P/ }8 _( C
. R$ ?( }+ M2 O  H9 F
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   ' H6 p& o) d6 ^
178 睇唔出
! n) F5 z" i9 `
唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat