嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我有小小中意左各位cd

我有小小中意左各位cd

死啦 ...., n1 c2 l! l8 @0 b
我覺得d cd仲正女仔wo9 a. C+ h0 L7 m! ~! E& s
點算 我是否gay了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
是呀~~你愛他們就代表....一切~己完了

其實要睇吓你係咪幾乎所有CD都鐘意或者淨係鐘意某類靚女偽娘, 例如 http://matome.naver.jp/odai/2128332263385686301. 我諗你係鐘意女仔, 所以唔算 gay.

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-18 20:45 發表   
) b" ^. l: e% y+ ?/ p( Z其實要睇吓你係咪幾乎所有CD都鐘意或者淨係鐘意某類靚女偽娘, 例如 http://matome.naver.jp/odai/2128332263385686301. 我諗你係鐘意女仔, 所以唔算 gay.
+ A0 _. ~  V! X% z都幾多鍾意嫁~ 真的有點gaygay地

係人都鍾意靚野!' c6 S8 n$ v  r, ?
CD時照鏡都係因為鍾意靚嘅自己
  X5 e2 l* I0 }+ Z! ]! Q" I同鍾意靚女一樣
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-7-18 22:02 發表   8 ^7 L8 J- u4 E- O: k3 B- H
係人都鍾意靚野!
1 ]. P+ X! F) g8 bCD時照鏡都係因為鍾意靚嘅自己
: I* A* z) d. N同鍾意靚女一樣
, L. B+ f! p4 z: W/ L( y+ j中了.........

咁快就鍾意!!??

唔係下化,中意左邊位?

引用:
原帖由 wendy2006 於 2011-7-19 02:31 AM 發表   
1 K6 I* _2 N2 s8 V1 s2 q咁快就鍾意!!??
0 p7 i0 c; y% S- s見到你我都心動了…

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-7-19 10:10 發表   
, S% U- K5 Y; {$ w/ Q( v3 C0 K: e5 t( w' o/ [7 |; S
見到你我都心動了…
( m* N( [0 `  q& V6 B& E
1 o! m0 _( S; L) V$ m我覺得唔會係我啦...

引用:
原帖由 wendy2006 於 2011-7-19 10:12 發表   " E* k1 H! c/ [! A; v, Y0 a
' ~8 P/ {4 ^0 b  N2 g+ j$ x. V% V; p* n

8 [# ?: Q% t7 F7 e- T我覺得唔會係我啦...
, Q  J* F' p) D- }: M5 C2 u見到你我都心動了x2 哈哈

引用:
原帖由 para 於 2011-7-19 10:56 發表   2 n8 c* N3 f* U$ z; P1 C0 m

* q) [( l2 q/ u7 V! M見到你我都心動了x2 哈哈
  l9 K8 R6 p# G  _8 ?
6 m3 L# v, B6 T  X. G
& F/ _$ G% r& D. {# L
你唔好呃大家丫,快d報上名來

no la... dont think so

係人都鍾意靚野
  N  k; f( r' T/ Q# h8 l) h同鍾意靚女一樣

其實都係好正常,唔好咁介懷就無事
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最近訪問的版塊