嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
+ D+ C3 M2 B( e; v- F, b. T$ C% p! |/ r' Z3 H; D) R
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
. v+ Q, z9 h1 j( A如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
5 i* D% @7 I- p+ `7 ?. V
( W; Y3 C3 U9 u. H回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
) A2 ?% v2 o+ P) g/ `- U
  Z/ N; S8 P8 ^& i2 U4 K6 q7 f回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係7 {- W, u* {) M5 S  K# [- Y4 ?2 O) W
( @8 A; r' f5 L8 y  T" Z
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇+ g: ^1 T) I% F1 ^8 X6 S9 I
+ `' ?% V# c4 d$ Z
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
6 D1 P5 A: ^) A5 J8 L
8 y4 d/ S) ]6 F: z" ?[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
: N7 a( Q+ Z" I' O3 _5 V( g
' u8 A9 H, E1 x/ G/ o- B8 _7 l補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
3 A% a* @  _. Q( l
  G8 i1 {0 N2 }: @2 ^& g[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   ! d) |7 u* Q# i/ w8 `# C# c& M
樂爾雅果隻靚D
9 n, t9 G7 X. q+ Z3 o; L9 `& L
6 k. X/ S: _- u* Z! t
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
0 K' f! R% R) p' y9 g1 ?& k: R7 }6 a) K4 f  O- @1 c  X
1 ]( E9 Z! B& F: R: J0 d: l
樂而雅好似未見過有得買......
2 g  U8 N1 W+ ?; \! n, k5 u: c, ?7 F; `" K! ^5 ^6 d1 a
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   - v* a& c9 ]7 J1 a- W1 ^5 D

; W1 ~  b, i) u& i( W
4 y5 z0 o9 H/ k: L( p淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
7 D# g- S" i4 C- j# X7 V% |8 n  L
+ ~" k% o# v& S" f) C2 D, k( X想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   8 |7 l. j; U) G- ?
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解3 I% s. F7 X0 U1 n0 m( E
! I& h0 l  M, n  ?: f5 {
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
* j- W" u% t- j$ ]
. z& c  I8 p/ k8 U$ ?( j" n回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
- i) J1 c$ |; u& Y6 `$ ~# @) {3 C, ~% i
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   : ~0 t1 S; g! t: ~
. l0 |4 T. E! _  k( C; F$ _
' V4 a6 o5 X$ u6 a
前後調轉著就啱位
* a, F. i7 T$ c1 ]# M
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? % ?  j2 q$ j$ F8 B' A$ S6 W8 h

# T  V4 J! @0 I9 E& ~1 c) uBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
/ y1 L- N9 M( U& F5 j5 @1 V9 H5 @; y0 B0 v( i
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 7 M* [! |( e6 Y5 R$ }. H& H. L

5 A" t7 k; M' M: TBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
) D2 H2 a( L+ Z9 s: w

+ P5 s% K7 }: S1 ]5 G. C! }當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
. O, o* }( v$ x3 P
  D7 k* S1 y( [* H4 q3 }
: Y1 _& e( s, S) N& k% G$ ]+ s想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
# }+ ?" U, y2 E  }6 W6 T- \/ e2 ^8 B, d; a& n' c( {6 `9 B
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試