嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?" G3 G5 J5 t# N. t6 V, b& O
可能小時食雞翼食得多
( [$ w, |) Q8 ]# |3 F& ~3 ^
! K) L6 n! m4 a( W) b都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   & i. G' I- e; |* i' H
有無人同我一樣都有男性女乳症?3 \/ }/ o1 d9 K$ z% Y4 S* d
可能小時食雞翼食得多8 B# _5 i0 |" O- g6 g4 G
% Z9 @% a. ^- J7 f% F) `" b& s5 m  R
都唔知是好事定壞事
+ @; |) U/ O/ ^6 i女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡
4 W: J0 h/ u! @4 j1,你係咪肥胖
7 L# r; W" |1 H/ l2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
3 O1 N  w! H0 w) }3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙. g+ {( D; \5 `4 g) C
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   
$ N, M) G; ?$ W; g9 L# X4 Z" W你有幾大呀?
8 c) ~) ^- n( ~% W: q) I" [  Q應該有A
8 d) k0 b) z& S0 W2 i問題是乳頭突起. n+ M% D$ [0 O) M9 K  f) D
* F4 W& [% s4 u3 P) J
CD的話其實幾好
2 w5 l5 b- x! ]9 M9 F4 _, I- }但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   9 e; f) T5 G* T2 V9 ^1 N6 w
肥仔大多都好似有
+ @( v/ \: |/ e# z- |0 i2 s的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   & T! \7 n/ X, ~) @* P4 M9 i
/ y& k8 ^# m( W
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡
" J5 k4 z0 F5 z# u" t' a. p& Z* u1,你係咪肥胖) s9 G/ ^  V0 s2 E/ j) I- ?
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢' u9 i. `. _; }/ ?' d- M6 x
3, ...
6 F4 s+ [1 b- Z2 p5 c5 P8 m1.有少肥4 z0 S0 i1 C9 h( u9 l
2. 唔舒服又無
: X7 u+ g( w6 a加上我無食荷爾蒙+ P) [! I- z0 |3 y. F8 ~' L! j
* f3 f6 ?/ ~$ K- B0 H: y
但可以Fill得曬個bra又幾滿足
4 ]* C. E: s: V- S
+ d- ^" s% u, F3 J# N% \& K) v可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   
  F8 P8 o  z! C1 q4 W: l, p5 L! Y4 o: g
1.有少肥/ J/ `% T9 l- d0 k( d
2. 唔舒服又無
' u' X7 X2 S6 `# L; [加上我無食荷爾蒙9 D; j& e& m+ B! S

% A  z1 o& ^6 i0 {6 z) n0 a但可以Fill得曬個bra又幾滿足
  U/ h. [  Q# ]2 u6 @2 w( Y
) Y5 q" q9 Q- p! w可能要搵下醫生
$ U% d( d- F8 \/ F1 V/ o因為個巴有pad 啫,試下攞走會點, % b8 ^3 B# H5 C. c  J
我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   7 X1 j5 Y# u' ^% V) T' V1 q4 c
有無人同我一樣都有男性女乳症?
8 Y9 a: A' u& B可能小時食雞翼食得多
5 D+ [* E6 i8 i) B8 F1 I5 |% S4 V8 q& ?* G. ~) ?; U
都唔知是好事定壞事
9 d! V+ j: U1 H3 _
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
  {' n1 _. r$ \) f& _' R7 G9 e
) k( K5 |3 |: G6 A$ `; E2 G8 \3 t' b[ 本帖最後由 tkcdream 於 2018-9-30 01:05 編輯 ]

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   
+ H' e6 n  D! p9 Z9 V3 M% J4 O) x6 J: x! l. d
因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post7 t, @' F9 l0 l
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   ! m8 ^' ^; N  H% u4 i/ ?
I have... see this post
$ u4 C) ^" W/ H0 u( J! ehttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
4 v- t/ f2 [$ o4 q/ [7 n好羨慕!. z3 ?6 T1 F/ M) e7 T
平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   ; y5 p0 p& d# r0 D
其實發福多數都會有,肥胖就基本有
, N( Z  p6 b% r# Q8 N1 H我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有
% I% |/ a$ L4 Y% {. F. Y# D而且乳頭位置比較Puffy
% y- \# x( B0 W5 J) v所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun
+ l3 p3 k. p( S, o; a% B7 @
9 T5 m& v5 `: y3 z; \4 F% E8 S你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   
* ~6 E  {9 J: X9 N  ~* G: W
$ o9 w& T% m0 w" k. L% x( e. ?我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
6 e6 t1 U% Q5 M. X5 q* P# u  T6 u5 o你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
0 p1 ~. K  [5 v0 s9 V肥仔波算5算
; W5 X' Q2 a4 Q
男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁