嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 / y; \6 k( F" K9 j
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊
/ L/ g: u- ^3 H& S! b/ w. _
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
3 H1 a% }' N9 a' P# c唔错,不过点买到啊
/ d7 i4 e8 u3 Q
- n; N9 G0 v- h/ W, C* l% J
好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   & j$ B, q8 X, B( z" n# V+ f
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
8 x3 A8 ?/ R% Q9 S
著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
+ a9 Q5 T7 P: }: b7 v4 p0 `這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 8 a  S, }8 O+ W" _; b
睇番標籤係墨西哥製造
/ J8 S1 z% a1 \; U( a' L2 y
& L8 X9 V7 P+ E! f0 l2 ]
紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\" " s6 d$ n0 }$ u( E# Y' Y+ G- B$ x
是 satin  用料 ?
8 }3 A2 |) b  g+ K' _聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
$ G! }5 z: A- g0 s' O
: ]+ ]$ F# _2 X
$ G) k1 B" p7 k0 e, Q紅色火熱的
! z3 v9 K, g# B. I7 V- V; M當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   , m4 `2 f* M  q3 t
很漂亮
) U  n3 k: @" i) |( A" z
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   
  B6 ?% j* `! c: b& g5 \6 B- ]: _4 D; L6 t% }6 q7 C
當年係新年前購入…
3 C3 K( E6 V, y4 e
1 N/ g, Z# R3 r) X/ {有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   & }9 _( |. r3 p) U7 }- [  o

& n7 `9 H$ k* g
+ V# ^2 q; c6 z有冇,也買 bra ?
! B: d" R0 I' C' \這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   
/ u$ p, e; I# ~: ^" E, o+ O1 j: z7 O& ?) v3 \3 U, u
這個無…
6 l) Q& @) _: `/ b1 [

' l2 U4 l* {0 T% p% }( A0 j# E可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot