嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)
  |6 u' e" }$ Y4 E. x$ J
+ g2 z6 f) h: E8 B' N4 X, a: n事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,( S3 M: b8 y) G: N" ?  [2 v2 Z
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身大腿有D肉地,因此著包臀裙都好睇(個人覺得),
7 Y% ]6 O. [/ \' g有幾次我都會上身著住件短袖女裝深藍T恤就落街,下身就會著大腿肉絲加包臀裙,
* n3 g9 b- D( m; j# q, [唔識化妝,通常帶口罩、假髮、cap帽就會出,有次試過4點幾係公園撞到大叔晨運,
" g% r% O: t" d  R, G, G只好直接係佢面前行過,發覺佢D眼光不斷望住我下身既短裙同大腿,果時好驚比佢發現,
( I3 e" O8 ]8 Q; F5 Z1 F另一方面又好興奮,知道佢不斷睇我對腳,好興奮,下體都硬左,好奇怪,但最終都係急步離開左。" Q. l- f, M5 v% k. r
但今次興奮既經驗令我大膽左,真正令我正式開始面挑戰有人見到既偽街,
) N9 O* D0 M( L* s+ |1 Y' D而我竟然選擇左港鐵!(都唔知點解果時自己咁大膽...),但係係一個唔太好既經驗,
' ~/ ?1 q3 {# G$ ^% z# g2 X4 U7 M
( D) f. X1 V) J1 y+ W6 e4 w果次我選擇左尾果幾班車,而我果次係先帶定同上一次一樣既服裝上殘廁度換,# k* U0 B3 ~6 L+ Y
果時晚上既尾卡直頭無咩人,於是我就扮玩手機影自己對腳同裙,我條包臀裙去到大脾既一半,6 y' v2 C" ?5 t
我一坐低果下條裙就縮短左成吋,而且個patpat感到好涼,呢種感覺好舒服,
3 @# c  x3 p$ U: e) G0 ]# }點知坐左2個站,有個5X歲既大叔專登坐正我對面,咁我已經知佢想睇我裙底,
  G8 ^6 Y. c/ c! v我果時條裙縮短左,而且著住條白色配粉紅色間條既底底,同條黑窄裙對比色好明顯,
/ T6 @6 G0 |2 e我果時橋緊對腳,佢應該睇唔到D咩,但我都有d緊張,我用餘光發覺佢不停偷望,
0 D3 r& q) x1 K3 o我突然心血來潮,扮專注玩電話,然後將對腳平放,但大腿係合埋,由於條裙夠短,
% Y  A# ^6 }9 L9 @4 h即使我合埋對腳,佢都可以睇到大半條底底,我從對面塊玻璃都反射睇到我既小三角,9 V' I6 u+ d" N6 k0 y
呢種不經意走光比人睇到裙底既感覺好興奮,我不斷隱藏住興奮同時繼續低頭玩電話,
  d/ M1 B& ]) a6 K% Q維持左成分鐘我先抬頭望佢,2 Z8 o6 D% |  o8 v5 ^* h7 t. w7 s
) B8 V, j9 M% M- Y# K; Y
補回後段:
5 _" U& I% o4 f; k4 q8 N& I) }9 m1 a& q0 }+ M4 |
點知佢竟然用緊部手機偷拍緊!!!我即刻拉返長條短裙,同埋用手袋遮返住條裙既裙口,
( f( r& t# t( g6 D佢先至放低左部手機,一到站我就衝左出月台,果時好唔開心,覺得自己好蠢,
/ f& x  h. R3 N: A% W0 }點解會俾人偷影到,自此之後我都無再偽街坐地鐵了,近排又心血來潮好想坐地鐵,- _( Z+ x$ d! W0 L  D0 N) a
但始終唔夠膽,怕又比人影到裙底,我享受走光比人睇到底底,但我好唔鍾意人地偷拍....9 p0 [% q5 f, b

8 N4 J7 Y* m6 M1 r[ 本帖最後由 maymay55699 於 2019-10-11 00:00 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點知佢竟然 . . .   ?
; m  _4 j1 t- \3 Z$ \3 u! J9 j
; i: x  j8 a( u0 c; Q9 |/ d  _2 F, ]  d$ @+ x2 q$ j
估結果?   我估7 U- j( i" `' A
+ o9 V, N- _' }6 H2 o
已經瞓著咗...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

放個小手袋,在膝上,
) i8 g! t! |( i. R& g! C+ G* ~/ Y9 o* j, F
更引誘
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-10-9 23:02 發表   # H1 y- v0 o3 N7 S
補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)
, g& N7 {5 O" J$ h0 x( i! u, h
) b9 Y' f* q1 u5 q9 W, V$ l事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,; s  t) v1 d/ o, \  B/ v
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身 ...
! G! j5 E3 N9 z  u- q* h) O

1 |" Y+ P! d. @- a, I" Z好經驗呀, 但小心安全

額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-11 17:03 發表     _3 x5 J. K0 I8 p( G2 I
額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
( z* U% J, h5 C

% A6 J7 y  `6 g7 C4 x期待,下半場
享受 一分一秒的 CD

而家黨鐵尾班車10點,唔算夜,周街仲有唔少人,要揀呢個鐘數偽都唔容易

最近訪問的版塊