嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
  k! i; V2 i, y3 \. Y我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
0 q5 ~# {/ u: B( z  @" E我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。: \# G( I+ n; V8 E" R( g8 c
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表     v' U* d1 q1 n/ d
呢個問題好頭痛。
! U; t2 w8 h* l$ w我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
, z: a0 K8 _# z4 B* A9 D( j3 P$ ^" }" k0 X
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   . ?: H! H* l* N$ Z2 b7 x
68 , Peach John , Victoria Secret
$ V7 ]2 J& c/ d, u6 H% J我大多數都係呢3間
3 T) ?  g% V$ ]* t2 y' i, x行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
$ k+ X) s  A: i呢個問題好頭痛。& S$ o5 v1 J. l" U. L
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
) J1 [* {& j: |# i4 j5 N4 G/ u7 s6 G) @' [* n
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著2 \1 L( Y; `2 @
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
4 k' d5 H/ G2 u1 g6 h定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
* h. s/ m7 s/ A  ~; E0 b, i" E! X$ @2 D& X! L

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
" G+ _! b7 U6 `1 o& H
/ b9 T) t, Z0 e+ s  f行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
( T( {& F. i7 B4 I) o

! a0 m0 z& b* H3 ]VS我主要買Sport Bra9 q, B0 e6 X0 y9 J1 ?7 B& N
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
( ^8 X/ h# o) e3 f通常只係大中細碼無分Cup Size, i# l. q; L0 n/ b' I
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇4 {: o) b; Z" o4 I; m
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身6 b. M% i" ^" E' ?+ y( ]* ^
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   ( D+ C8 b- z& e9 M- ]
3 R$ s; I5 A* b$ {
* B4 L. G7 Z" p' c% N
VS我主要買Sport Bra
/ J+ ~; y' ]' W$ r+ P一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
$ {( J5 W4 X- E  N! v通常只係大中細碼無分Cup Size
, ^# |& K2 |& ?% qVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇! r0 k0 F; ^" Y2 l
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身3 z" R& G0 j" z
咁當然...款式就見仁見智
4 W# l7 ^+ A( f6 c6 X; E

4 O$ ?" i  g" T; t其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   0 ]: Y: X5 _0 T

5 y* R% d. M5 A" U" {
, @  t% y( o' M, G1 m2 u: D其他 bra 呢 ?
* s9 \3 R( @# b, L  h0 \1 T1 a- R
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra$ Q8 g6 L. x3 O6 r0 s: p
有時買左新衫又會買Bra襯衫
* [8 t2 o! d% Y( W8 {& g
/ T/ P/ j1 [4 N1 Y+ k: a6 S   / B4 @2 {! n1 ~+ c) l6 L/ c
6 u5 g5 I' W* q
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   & `# G1 q+ N& p  B( O. E  t# z) u
4 }" _  q: d6 |$ G! e& K4 Q
1 x" U1 j  J$ Q! K+ b0 k( T) B1 L
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra! R. ]- [% m9 P1 w* I% V- L: l5 g; W
有時買左新衫又會買Bra襯衫8 j4 H$ f6 j9 j4 m. Q- j

: H7 A0 W2 U+ F( F# L( u  
) H$ H( G0 l  |. Q3 [6 t
1 u/ D& K) Y: l8 s& A# c- p其實你話其他Bra既意思係指 ?
' ~4 t2 Y2 {# D3 m& C$ J有個地方一直覺得諷刺
1 t6 }3 v/ c/ {  B9 K. G68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫. W/ U1 c- E- b; F) i$ T: _$ _
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
; n1 h9 s1 V+ n但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
6 R6 T( J( d& _: Q. X6 Q% j
, N- t( q& W) |0 t( [& P有個地方一直覺得諷刺* q8 h( O4 M9 l. U7 r, L7 m2 k  N
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
0 U* w/ q/ s' L& K呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
/ j4 [) v- j/ g# f6 |, Z& ?" W但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
, H3 v& r/ U# I9 g" ?$ h; _3 v! J5 l$ |/ O4 z% d
因為講舒服既話一定唔輪到佢
% i2 ?2 L: X( b一日帶足十幾個鐘既就會明
" |# @  {' b( v8 p/ N佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
/ S/ T7 P) L! u) X+ m: }2 w( p+ V% F' t* W8 S

) {3 ~( K$ c7 q  ]  U* g因為講舒服既話一定唔輪到佢
* e' u" d! b' i一日帶足十幾個鐘既就會明
; [( |6 a3 L! r8 h5 ^佢係勝在平
& C9 d  r8 c6 u% R; P0 u0 D% Y6 _托得又唔好,長遠著壞胸 - n6 Q! }* l" D' C- v
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   5 k# l' {  m9 T

$ o9 A/ y3 |0 {" s) G) ^% c" Y6 i; E
因為講舒服既話一定唔輪到佢$ h3 J+ N0 C8 I6 z1 [% Y+ v
一日帶足十幾個鐘既就會明0 p9 N! x9 |: Q$ Z* M
佢係勝在平
! n# Y2 w; q; l
! U, z# @5 W- d0 f, o6 X9 c
是,68 是平的。
: u! r2 s! N  D) Y: b9 q5 F; J- g; w1 a; B; F
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊