嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間1 J% l  s3 ?# e9 ]# Y+ y6 P2 b
這幾晚開始轉著這套圓圓第一8 |* d! x2 s, x
不過就露出一小部份,可以涼快一下
& X, U2 Z3 a! d/ ?5 |! s以免不雅,所以用圖遮蓋住; p- |% ~: k6 L! v; f
1 m* q& x7 p* y: A3 l4 V
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
6 G  n7 R" {' c" H/ |$ A

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
( _8 f6 a/ }& l( e6 u9 B剪爛校服犯了校規
3 ]! h) n" M; u! \) r  e' D2 W有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   % p2 P, j# |; z0 I' P
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
0 X! o: E  i$ x, L1 n  B  |9 k
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   , u# e3 L1 s; a3 n& l$ t8 s* R
/ l' |% [7 q, p1 }% A  Q# A& C  ^: E" r
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
7 F9 |; z: _( E# N
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   " ]/ x' n( u& x2 |, a, H

, t6 a% D: i. t8 s- f1 R2 S5 r睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
8 k* i/ R1 d! u9 a/ R好似刺身咁
! `$ C# K$ U# U3 X# J% c乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
) x" {5 d3 r+ M  d  ?: l7 [+ N7 T
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
" V3 U! n; g; x  ~7 ?' D2 O8 O葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
: F' z8 `: ]* {2 |* J厚薄只是份量
3 ~4 _. q2 {1 L# I" j; j+ v好似刺身咁& k: B# |( t/ Y
乜厚啲會靚啲咩?
( ^$ F- c1 w6 G7 }5 e% S" s
睇落嚟心水就可以了
! e9 ?3 z  m9 ^! U+ j+ P- K- i4 ?太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
' [+ E5 u/ o9 n" }% o% W7 A0 g& n+ c1 m
睇落嚟心水就可以了3 W* E- p6 A" W8 d# q6 G
太厚及太薄,感覺上不太好
5 R  b6 s+ Y7 n+ X: J4 u: n
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
# q8 u5 W8 t$ L- X' I4 F$ R+ ~
% r# q! H4 ^* o  W2 Z  v0 Q& R+ B) A正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
: `8 S8 ?$ r0 s; E% e0 d; \0 j: w
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉4 H# l% K) g7 O) n/ C! {) Y7 w
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   & s4 o' |9 J8 n5 M9 I9 F  l7 k$ o6 I
唔著內衣已經犯左啦
% J4 S% l6 T# L0 S+ O就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
1 \8 H( \# ^2 Y2 Y* I天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
, M+ v* o( R8 S" t正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   , G) P5 J5 B; |
著得太耐要轉另一間
3 i& y$ \- s9 w3 t* N( @, z  o這幾晚開始轉著這套圓圓第一( g- |$ ?8 @5 w8 D* u
不過就露出一小部份,可以涼快一下
" K( i, ]# Q6 `/ f: ?/ _以免不雅,所以用圖遮蓋住
' V  O$ z  q% H* A$ k
1 O: Y* R. t0 U6 f$ |. s0 \我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   ) Q( g" J. C* o* V( H
9 M! `2 \9 ^) ]- Z) i% D0 L. l
2 ~5 P  q, N/ H# {9 x; V8 |
我就唔捨得剪爛校裙啦
& p& B3 C* j* A9 ^# d' C7 n8 n
因為我屋企校裙太多,要減些少