嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 4 j: Y7 E5 m8 D5 G! L
( Y- ~& g) T( q! j

* K  U" D: G( m
% v. F( C5 p+ ^) }+ s1 h: F2 p4 B[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   / g# U" a7 e) p1 }. ~0 `' n/ @$ X
' C$ K9 _* q  C; a
我最大可塞入9.5cm肛塞
- P+ X2 H  q8 a5 {
$ ]+ ^4 y; o& C2 i2 v/ D7 |; R[ 本帖最後由 maria-ng 於 2016-2-20 10:27 編輯 ]

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表     }* D' u  T, g; K/ v6 r
' o5 E& B" \& a: a
( f' n) U# N9 i/ D2 g; o( @4 U$ o; |0 K, D% _; j1 ]+ v$ C
我覺得係要一步步習慣2 ^' }" x* m' l5 ?& s2 ~/ x* m
我最初玩9 Y8 z/ _* Z1 g. W: p
4CM 插一陣經已好痛: p& @7 W! b. h
其實要學放鬆的
4 z( B% C; Y- V1 s2 @! [而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
% q, \6 d4 X& P7 p出街用唔會妤難走路嗎?
7 ?: \  i- ]6 q) t( Y9 M3 ~* I
8 B3 `6 i, A4 T9 Z

9 Q$ n+ _2 U5 v) E& ~  \/ Q其實唔會架
, {) L  g/ T/ l! i& b只要揀啱個粗幼( U7 V; v! J& X- H% }
- ~- L# k/ f& D" b9 P' h: @; R4 M
太幼,完全冇感覺
1 I4 `# t$ r5 S; E/ P3 n9 d太粗,會痛
& t; K: g6 @  h( [5 q: t
% v9 ]  u6 q1 n+ |. f如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你6 f& S3 a% L* Y3 z; V6 ]2 I! k
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   ! v0 b' ~0 x0 _1 H1 f
出街用唔會妤難走路嗎?
# K, A7 o8 D- t* r
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   7 t% l0 T! Y6 z$ W6 Q; U
6 n. u3 h4 K* C
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   $ S' n! d9 n4 Q  `
2 K2 s; e( b5 ^' z: \8 q. P: U
行路的感覺才是享受
$ f  [( T. L- s0 D$ V/ Y
3 W. k, q9 e0 u- l# b( i6 c* N8 n
完全正確. L. y# E4 f/ v$ |& K+ e4 S
識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
( W3 @% R7 t" d& {# X2 l

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
  Y3 E# R! U" r# K& M咁大個。。。。點放得入丫。。。
% l- \$ d: s9 T2 [4 @* H" V) i/ {擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   ( ~  X8 O& _6 l0 F" s  x/ i
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
' m4 @/ P. J; n0 F( o3 Y* Q我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間
: i8 ?" ^# K" Y9 S5 Q' b+ G由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
) m7 i8 M- D7 k' s( `) Y! \4 r塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@

最近訪問的版塊