嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。
- N: n8 t  D- {& C5 }4 u7 ?我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

7 T+ m1 c9 Y: }4 Z大家又想不想去見工呢?
  l% r7 @' c1 w9 A; T( {. Z& j' f4 V7 y: }6 \
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架9 K  h, j6 V1 |" D
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   
; i$ o- p/ q5 F9 c0 `* b吾洗有做過架
+ P" |' A9 V0 m, o" {小晴都係入面做緊,吾太難
/ d% X: w" U% F' F3 X6 ?; K
' F$ N" |5 t8 b$ L: q1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
" M& a5 k: y  ]  Z+ d
- s# a: ?0 ^. E2,黑絲襪,黑皮鞋- N7 Y$ k! W$ t. A) |2 j! W

9 C% i" H( P$ r$ w4 d" S' V" ~3,黑色西褲,西裙4 y$ n' ^6 v0 t/ @1 V& |& R
肉色絲襪
- n; L3 d1 e2 V3 F/ t$ Z黑色空姐皮鞋9 J$ ]2 z. R8 ~+ l6 n

7 M% I$ U) ^0 i4 w" |4 }1-3 你是穿那種服飾上班呢
?' p. L: I1 L$ k- |( X( v% J6 o
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
6 A( m" e9 H- h5 v就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   ) `# Y  I( f% W$ I' b
叼緊老種的話
' x- s( T. p! `4 A( ^6 }就冇謂再走去見工返工la
' ^( _- A- a9 |0 r; l# _, P! J; f. X3 ^$ l9 X  n8 X
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子0 h: q% A: g7 L0 S6 T- d% \* R
內容主要係晚宴分菜
7 m5 A+ b$ V' v9 c. t: g3 t中式每種菜式分餸一次 ,人工高D   T: e) W5 H" r# M; p) N
西式簡單D放食物就走
9 d. ~; X& u3 D如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
0 U2 O! s$ C& T即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
* [1 W. X9 a9 _8 Y0 J9 `CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )8 H- I. ]. Q4 V/ Y. o# d
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
+ w: T  m+ M- v0 ~- P) v另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
/ F1 f2 p( C  f6 f$ }炒散以前有長做過一陣子: c* J( y& W( u2 J) k, I( _1 T% p( p
內容主要係晚宴分菜4 z3 z1 B+ h  G# I+ f
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D ; T: b$ N9 K& V) p
西式簡單D放食物就走
) @% ~: c3 X% A. E, W7 d0 {如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
; t- g& R# r& c$ Q8 F+ Q; p即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
1 z% x7 g  p( n6 B: FCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦' r' N6 a; B4 o6 W4 I
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x8 V5 L7 n! h" a1 S: P* K! w
另外好處...包飯包宵夜囉~~
& F9 N2 C+ o* ?+ v

5 t- T7 d! @- L工作似乎不困難* j$ e3 y8 A/ w( r
但真係可以CD 去做?
! @& @# J6 ]8 `6 g$ }* a0 \要交身份證俾蛇頭# ~/ |/ h, D: X- ]
咁佢咪知道係CD lor
# k+ p% B4 R0 k  _! Q
$ c" R# L. }3 Y3 }$ D0 f% q老實說6 F7 B( g3 q: G! O; w  W2 Y
如果可以CD 去做又唔拘呀
! K# Q$ @$ U% y" D, `" O仲要炒散
+ \; W+ \, P) S  |) Q! H4 j唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   
+ Z1 w  b6 `7 X' q' y0 X4 L  h7 ^- @  q
( D$ }+ j# |0 [$ u) P4 f) t
是不是在說粗口?
( S7 [0 Q% F% F) X+ f; S6 _5 C叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
( h3 {) W* x; i. F+ @9 M$ T, l粗口同粗俗係兩味野來
! U- L1 p" x# p, w鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算3 q" B; C  a! g, ^' P% \1 }

' R. `- @* s' i% Q[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
8 t2 e7 V! ]9 W3 x$ d) n9 A炒散以前有長做過一陣子
7 ?3 s" m4 U' j; f" P4 J內容主要係晚宴分菜, n' ]; b& s8 w( Z
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
- i! b  |% t+ y& d0 b% K西式簡單D放食物就走0 M7 e4 ~3 y/ \" ~
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
- c# }& ^6 s* r0 l; K$ s即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
* A( O# E$ o- T9 r8 t5 k! o% E2 w9 qCD去做好處係... 堅 ...
; u3 F1 t/ `0 \3 \" c你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???5 d1 W; w' J" y6 p1 B+ q" ?5 |' c+ e
定係本身係女cd男
# i- B; b8 P. W) Z' w3 F" b2 m如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   * B9 j5 J7 e4 @7 V) ]7 w4 R6 P

. P3 ^' Y. l& R. @- U  y. M% J叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???6 `7 G6 z+ e" r( Q
粗口同粗俗係兩味野來) e/ d  D1 g! `% ~. |. R  K7 e
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
& O) V6 ~0 w" e2 @$ R3 z: G4 w* L7 _

8 M2 w0 [% O- l* X- r母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
, M: P) i" S( U, m( i' ^/ g母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
7 Z  ^- ~  y6 c5 y, v我寫的多是語體文而不是國語。6 W# j5 }* _: F: y& f& A
語體文跟國語是兩回事。& O8 f3 P% h6 {5 h7 w
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   # ?3 v, L: H6 b

2 \* c) c1 L$ t" m! z. R你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
8 F" ^2 D& {# B$ K& ?; t8 l+ a定係本身係女cd男9 Y, r- h0 {" A3 \: k- }
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
) i, p: W3 v" G( o; I
7 r% u+ b/ T4 g  k! m, P& T
# v. [/ {- ^5 f係啦
1 a  T1 r* p0 f6 a好想知邊間2 x+ P* f# p- `% ^* B( U0 M
可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...# o6 r2 g7 e3 V" b
不過蛇頭沒問題嗎?