嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   & S, R/ B. U$ O+ M
" o. |& B: z, F& K: B% g5 M8 H! z

* U5 ]( `, a7 ~4 \/ ]6 Q* D7 ?6 M+ B有個妹但廢事啦
: Y+ {8 G: c9 B; Q" U( m
" P  a  e# O# g2 n' C) G5 {
有原因。7 _+ w+ p$ S  o- D0 M* B. K6 s
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
6 }0 v1 f& e7 y5 t/ v" @) z5 l) a% J, H7 x
4 K3 x8 N/ z$ s( ~$ }2 ?6 \
裙太短真空?
% ]% s# _9 C7 p: R2 g" k如果係就罰全裸啦
2 u2 c; t) o% Z$ |" i, P, |0 R& h# X! q! u0 k! \8 D" c
如果係校裙合規格但真空返學# }8 Z' D' X! _. S2 B  K- W
就要接受調教啦
1 s! J; l% `! B, i4 j; Q  c
& o( n/ S3 D; q/ u  T5 m  ]/ N% [: L女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   
1 @; G2 J% t( d& h! W
$ R1 I+ }; U( \; X. H* K/ \
; s# n+ g" r3 X2 M2 Y女老師做錯,都要受罰。
" n5 H+ p: {( M0 W; b3 g) I

4 a/ P! h8 P6 Y3 Y( \6 [6 c, ~3 C9 @: D做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
1 q6 I. l9 i( d( ?8 {$ A% D我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
  |- ^: A( N9 ^; q/ b9 j3 h% o& z6 z

* l* x" ?# |8 j心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   $ @. p# Z- |3 _0 j
) u0 X4 {7 K8 J: C6 r' Z

. u3 i3 B4 Z, @1 Z- N心目中有無邊幾間?
# X2 }: B& b# g2 p4 b
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想' y, C. A) N* t# Y
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   ; ?- K3 Y, c2 B! Z& l6 S
我就想係DGS HTC MSS
) h! b9 [2 H2 F3 O$ e

W8 z1 Q- C& B你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
- b! F; A5 k7 L/ S  D我就想係DGS HTC MSS
( v* Z& @1 C  [) @8 b
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   ( i! N( x- v; \( n
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想! A2 V: q) x0 i: z$ t, K
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
4 S1 U" y8 b5 y8 N協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
/ M: ?) U: `- k0 i; c% `/ m8 f# C& F5 N5 h( `& Y7 ], i9 h3 ^
讀女校5 B7 k: {( l  y7 \5 v- ]- b2 z
全校得我一個男6 X1 G( k- _! b9 R2 c: B
所有女都當我係女4 l$ M& \  f5 h" Y1 C- e" A9 \6 z
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
7 W$ j! R; i# D) a/ Y# r, N2 O0 k" J; ], b4 l% [* `
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
8 `& ^& b; V( K: v5 k# L% K6 E7 k3 T" m( ?, _5 U

" y2 ]& {- B5 J4 V, Z我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   8 s' `" k# v( F6 K) F* L" X
% e- X9 P. _& R+ J1 L+ ?
# P$ A5 z3 R! E; G% S. _

0 [3 e4 F% Q; U) v我就鍾意低年級前拉鏈設計
: t6 h  V; ?" V4 m
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   9 w  g5 ?; V* b% g
6 q' B; ?$ U' S8 ~# `8 J) u: H  ]
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
% r* v" l2 S, r" \
7 v' b& m# l& Q最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   $ d( {: r3 S' R: n7 ~+ u
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   - g+ ^3 C: u6 ]2 `. B4 H5 m
$ y; O) Z  h4 V$ S
讀女校
: r  t: @& r4 m( T0 R' k& x3 z全校得我一個男
5 J) y' y/ f% O  h& |所有女都當我係女
8 ?6 q4 a& s4 ?0 F7 ]咁一齊玩
8 s0 [* J% i  X* T
$ V6 A: o  C5 N: Y$ ]! z
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。