嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CdR

CdR

今日著咗對CdR Sevilla Ultra Sheer 3D. 15D, Indigo color. 呢對都有光澤,貼肉。 可以推介。
; D( J! \* j, t7 Z, G8 v+ U$ Y8 i1 z& ?1 v, ?; w! L6 c
其實CdR的絲襪真係唔錯。
* Y8 O# n* Q4 h  J9 u1 b% J" T# d) O$ m4 i2 A3 q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁相呢?

唔!十分讚同樓主的意見8 ~# j# |0 e/ G1 v' _; f) a
其實CdR, 真是不錯的名牌子絲襪. h  A, ^/ h  w, E, S3 J
請問樓主有沒有圖片呀?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-1-11 09:18 發表     l, {) v; [* O9 e4 {+ \8 h& i
咁相呢?
: g! |  }4 m& E$ }% T' O4 O

2 p3 R3 ~( I6 m8 O5 t! k" e對啊,看看相。

相太大,唔比我放上來。

請問這裡都是男會員比較多?

Any photos to share?

發文不附圖…
6 T; `2 H8 t7 @  w* k; R5 w5 H
1 J3 |2 B1 Y" [+ M  W相片尺寸太大用軟件調小就好啊…

加了圖,多多指教。

引用:
原帖由 phstlover 於 11/1/2018 11:18 發表   
0 \! h0 g: U: r加了圖,多多指教。
) Y7 Q$ B, L: {; F3 D9 ^
除一下腳毛啦...

nice pantyhose wor~~

Anna: 我只係喜歡著,同埋平時會著短褲。所以唔想冇毛
, N9 e7 t* I  ~% D4 m% `, @- q/ z! N3 M% }/ l: G
Sasa: 係CdR啲色係幾靚的,仲要好多色。+ @( v. d2 _# t4 |( s

' `2 @7 g% J$ N8 m[ 本帖最後由 phstlover 於 2018-1-11 17:12 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

nice pantyhose

謝謝分享!
/ r! v' b6 @, _1 u4 W! c. ]請問你在哪兒買這絲襪?1 O! C1 ~( H; x0 D6 o! }8 j0 h
請問你是不是只愛穿絲襪,而不CD的呢?$ ~( u$ D9 @5 v
我則只愛穿絲襪!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 10# annachan 的帖子

我都覺得要除下d毛先

回復 14# pantyhosemancc 的帖子

我同你一樣,只係喜歡著。我唔係CD。% D% r' Z8 i# m6 U! m0 y' q
網上買的,hosieree.com

有没有这穿出门?
褲襪絲襪是我的最愛 ㊣

引用:
原帖由 pthwong88 於 2018-1-22 15:49 發表   
8 E' J: P8 F1 z有没有这穿出门?
$ H2 h' R  V$ A+ Z  {2 V' F
+ [6 m2 p; `; p/ y! z3 K5 P# @% D$ ~8 q
有,穿在長褲內。

引用:
原帖由 phstlover 於 2018-1-22 16:58 發表   ; G+ _8 x' i2 P! c0 G

( w1 k7 N% s$ x, D) D  t: d
& {! g# c# Y" j8 M7 M! H, h: }3 Q0 o
有,穿在長褲內。
& B% q/ \& Q# n- K5 Z4 u9 p* r2 m) J7 j# V) m8 c
這季節好著,吾會熱。

回復 18# phstlover 的帖子

我這個冬天也差不多天天穿襪褲在褲內外出!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!