嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?9 U; Y( H& r4 j& R2 q

( |& l# i$ d7 v$ A! I7 `! w仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
8 ^# f* b( P0 S2 K這個,非常短
$ \- B$ P0 h! w! R3 u7 x  ?9 r
$ J+ t9 b- e& r  ]6 V
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
: A6 y# H& N+ a2 z這個,非常短
! C9 T" c# s; l" Q8 {" e3 _7 M) ^9 e( B0 @

5 j+ b+ x$ K. Y8 f5 X7 X; {/ Q9 \  i% e
呢個係高階玩意
! @2 i# r& F; B. g/ ~# L+ e4 I3 c. _$ f9 R  ?3 |9 ^( X; i# r
的確
" M0 l& |! Q0 o$ f# \( M係要由大至細8 v' e+ I' ~5 D. |
階段性轉細籠
0 m- X% W( @! M/ }9 H7 c4 j* q* _# y3 \! D0 m# }7 _& e2 p0 @
一開始真係冇乜可能用到呢個8 x1 e- y! M" P! b
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?! T+ C2 _* m6 H6 D8 n  l5 `

2 `. w& x& Q4 W8 V( E7 _4 M[ 本帖最後由 swcharlotte 於 2018-3-29 03:02 編輯 ]

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   
/ ?2 b/ D( w9 [$ p我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
1 a, J# Y7 ]& w: T9 M: ~5 C# ^! Q3 V$ P' R, }0 P; @% C( e& O
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   * w$ B( h: _" ?5 j; M

2 z: h/ A$ r( f) I7 G# N# \
* L! p# {% A4 ~4 l- u我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
+ Z. O* a$ G$ J$ i9 f1 D$ s9 t3 _; n1 A: v# q: ]/ l6 B
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=32718 `# ^. E7 V  k. N0 i7 n
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
3 h  p+ C: d" k4 h# z- V, s! c7 G
+ ^' d6 M! E5 j- n6 B- }
4 L. c* Y, z, c2 g4 @& _8 uhttp://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
' Z" }2 o% X5 _- ]- V呢度
8 n% j( p* p' ~5 I3 D# ^5 [$ y4 P/ h4 S- F4 @+ c+ f6 k
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
$ D! B) i' b; D6 L+ B
& l, T- E# X) }1 N1 y; f% ~# o- V
5 r6 N+ b7 `: ?3 L; o謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
$ ^& [( J: m; {% |6 V- J
4 ~3 k9 l8 c) h' J  L: ]0 x: z
訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   / \# |/ |- c6 w

: S1 W* t9 X( s9 w
2 m: u) w, q* B9 X謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
# d% R) [4 {; J( F9 J% N% g# v0 A3 N  a7 }4 k; A7 n$ Y

, d. L7 W2 M6 Z習慣下就OK
) `% C2 Y7 s' Y5 u. L, G初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   , I, j' b) w* g0 G2 ]
& M; q! |/ \- t  x! V' K7 D8 x/ l
! \8 {$ j( y& X$ ~9 k2 V
, c( H& A/ t0 K
習慣下就OK
6 ]: h! I! u1 z初用有不適很合理
% a. R) u6 |9 b( o$ T: N2 W
+ a9 ^5 c( d' z* J3 W: u# h
你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?