嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   2 Q" v) C& d$ e- O2 P. l- ]  W3 U
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
, H$ l! U8 l/ t* X( q; v) V3 H) [9 b( }1 S: O* o
吾知,大家身材+ e1 J0 l+ H% n+ Q5 D
日不是,差不多
% g- h2 O" f( O, V' i$ \6 |2 Z" a& t) t% [
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊* q( R) E8 J7 ~) W
人生實在有需要取捨的時候
) Y1 ?8 W- B8 N* B  {3 ~$ q% z. Q如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   
2 @$ \' u' t& {' a- t2 Z女女應該吾知, cd 的生活 ?
7 U' [. h  `2 y

) @4 H4 m$ T8 ]. |9 E當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   7 ^& l* a2 A1 j1 t
享受下二人世界先。6 H. n7 d1 v: w# D/ c* c
一有機會你就會跌番落.......
6 Q$ k. L4 z6 U. J' J' k9 G& D: F6 O1 m- z# V2 Z1 E
& h1 {/ G# d$ q
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,, b  ^! Y3 o6 V) Q9 |5 k
之後,同另一個結婚以為完了。7 ?! J  v, K0 F& @
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
" o- f" Z2 ^% e$ D' l/ \6 x跟住生小朋友,又以為過去啦。$ H$ O8 ]. B2 @$ N4 R& y- f
但 ...
- v. I2 r2 c; H! K7 p0 a, c, s1 X8 _( ~) J
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   4 c. U5 i, t. p. A1 M% v6 r
你可以同女朋友說下+ _  q, `$ R5 V4 w7 ~5 v1 z9 p
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
3 P- H9 I& z% P3 u" A. a' V我一開始就係話玩玩下變裝出街
8 g9 t; W+ M2 i之後她就接受了
& t- J; |& x  o1 r! F8 D1 G2 K

" Y% Y' ?2 F" F1 a  ?7 k  L你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   0 p/ q3 b/ d* d' g! g% E& |
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
3 R5 @% b7 ]9 N
$ b& Y. p1 p7 w7 J7 R女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   6 p1 C( L8 n7 `, o# }
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節( H6 u' I" I! H& ]) p  W1 e# q
搵個機會白天出街吧( G$ i! ?+ e9 G
遲下結埋婚既話就更難了% m/ ]7 J) A+ F; v
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
' @$ q% E# t" H) R

4 Z3 m6 Q9 M6 G1 e+ A的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
+ d( K  x4 L& ?) n應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
# S4 P3 ?& k- M
, f) h3 D- Q! U+ H' j警告,都要玩) G! F. R( e4 T$ X2 J( i
8 y5 A  j" G3 P$ S3 y' y% Z3 H$ H
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
) Q1 T, h- v, d" J4 n0 \8 W試下講下笑咁同佢講出嚟?
9 |9 l+ T3 k6 I8 Z/ z
( V7 }8 T+ M9 P# f  z% P, ?
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊% W: C" S- T. n. X1 }7 c$ K7 H
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ' U) K3 H; H4 I, _6 i

5 S8 r2 |: }: j! y# u6 E" O0 Y) _- c/ V# Q: ~: z! }* v
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
& j% B, `; d' \6 i) o6 ?+ ]應該冇希望
; b  A0 U- N% [4 l" J5 c

* B7 k- X- }8 L+ \+ I" T3 @, J" D最近,有物咁的節目?$ G  z! G5 b8 ~! n3 b9 r

. c. _$ i5 k+ e7 g& Q4 q0 e(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ( a7 P5 `1 `- ^( b0 \; K; M( \6 A

& n6 |2 ?$ b% ^9 Y$ h2 U
. E  o+ [$ e5 Y1 u4 B女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
6 S; ]+ _$ H  ?5 K$ P應該冇希望
+ c2 X/ u9 h1 U$ N7 R
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   ) G9 k; t4 O1 k' p. `
- y/ \  g9 O; P" M( x
妳都犀利,隱藏得咁好
( ]' }9 i8 `! {  E8 }) W5 U) D- ^6 D2 P4 e
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
5 z4 ?8 p9 M0 A* G! ^, ^7 M# r
8 r! N- N. x4 K' Q2 R
8 e6 Y6 g3 M! g之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
2 X5 N' S. }: R4 H
5 Q( e- B% t+ D7 V0 W) v- U7 f好多這樣的姊姊,$ T4 x  v0 e1 `6 W/ A
有相同的經驗。, V6 l0 w- W( s) X3 |

* k' ^+ C1 k, Z5 ^; I* G$ ~8 ~^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd

最近訪問的版塊