嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊) |; Y. L' l8 `8 P6 u( S+ M: N9 y9 p
最好就一樣係CD啦* X- i8 ~) O+ A6 z+ W
我唔靚架 肥肥地 170高
0 l9 u+ ^1 t0 Z1 e$ z一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
  h( b: l( \% c6 j& t對床上無咩慾望 比起床上; G8 s9 L- B' ?- v5 i8 R
更希望可以好似普通拍拖禁樣
8 k8 \5 M0 J4 v# M
! a, w$ w3 t; H* K5 r  J- I單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
' e- v- x  ]5 P8 k. d" ^, U$ v0 T# \" q+ Z0 z8 K! k0 t
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇2 Z( Z5 g$ u4 F( U$ \+ W
$ s( P7 ?1 F" h7 X4 j* D5 W: m) Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
0 ?/ j% B* b/ s2 o我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
& f0 f; {% t, `) n0 c, ^# @0 \
* u, J3 T+ v, k2 O! y當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!- ^( E: j3 f# M( v0 m2 z9 f/ G& y
7 [4 {! \5 I, `5 d0 L/ f4 o

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
3 X8 S- {2 N( c% _9 J我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
+ D* K0 q+ \( x$ d$ O' L7 s. c) ?+ l( S: ^1 y, M+ h
3 ?* s  a1 i  q
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
* l+ G( K8 m: K) y長遠,好難搵喎
7 U- H- v6 s! X  Q5 A0 f% {7 j

9 t+ t9 W, m+ J順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計  T) W7 Q9 z6 L2 b
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   " v; V* M$ Z8 B( E: K# R5 A& E
樓主 留個wechat比我
; M6 S% m: Y) ?  K; B" B% X1 c
1 G, y/ G# f% a' h# |2 gPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… : L: C. Y+ d3 I  a! B
" G" _& A0 k# z! ^% g" e' o9 y
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
, z: X, s5 |: \# ?; J# D) g3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
& @1 z( j) u+ J8 D. R; v
5 S) w9 T$ H8 S" m/ i2 z9 x' cbtw祝你成功~
) F! n( q; v& H/ l7 q( V3 i  Z- [: @) m' n
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   $ v! m. X. R* z) r
CD想搵CD/男一齊
3 L1 H: M* J0 l4 E8 n8 [最好就一樣係CD啦
4 d0 M+ h" a3 z9 R" v2 L8 @: C我唔靚架 肥肥地 170高
5 a0 W/ @/ y7 ]一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊: q2 }0 S3 G- ?( q8 t
對床上無咩慾望 比起床上
$ K. l- U$ c9 P7 B% W更希望可以好似普通拍拖禁樣
9 V9 V9 d' X$ x, X# _$ A. A' N. e
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
9 y; j* [$ d/ }% v
; m2 L. W8 c" t' i
dee_love_bebe$ x: U( K9 N% U
+ o9 u+ {* A! i8 t/ U
做朋友傾下計

最近訪問的版塊