嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
/ d+ b) M# U$ x) o& Y8 z; O雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
2 m' t2 A9 q: U2 o( J3 E. H; U2 {" [0 O+ B4 G

$ `1 x8 q3 N) f
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
7 |" C5 d- @8 p* @全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
1 x- t; r3 B7 N2 f0 e4 e妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
3 ^6 ?: [8 @- H9 W% k/ d5 v/ {6 F5 p2 P上次送唔出咩?
5 D9 K6 T. u3 F* h, h8 m- c全部都好靚喎。。
+ B1 e9 o) W, I
冷板"登" <---forum 出唔到個字...
! D, S, H2 i/ I7 E# M5 i7 i4 h" w
# p0 g  m* L1 N% B
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   
& V+ v; f3 W( ~" O. q播首《一起走過的日子》
* u: y: B+ V# w/ z! t腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋5 I1 L* i( S; m# p) e1 \. C: q
: y6 P5 u' j0 c1 Z/ g2 M

又見新 歡,
1 ?5 D# a, x, O, i! I0 B* g/ X2 C5 t5 b6 r4 [$ X, b
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
2 w7 ~- [% r; A又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
7 q3 j; e) S, ^/ E0 o# I9 K2 r6 y
* w4 F8 Y" Z7 _7 L( M(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
( Y8 |& f2 q. S% b( K/ U) V
1 F+ W4 @  u$ w! e6 Q' k冷板"登"  
9 L. R- ]" J! c, v7 i
* Q5 k0 m0 ^2 P. i我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   + w! d; I8 e/ h' T( m  K
又見新 歡,
% t6 Q) G  F, f3 w( ^
; c3 Q1 L. l- P; T4 I' c舊的,就⋯⋯
8 Z3 P: f( p! |* V" a未有新歡
. I4 p/ C7 h3 p4 v1 Z& ~
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   
7 m8 K( |4 \0 T  d都好靚呀9 c! z5 t5 n2 \+ S6 t8 U: L
又係土地問題
  \3 t  D8 @6 j( f6 H斷捨離
6 M- u* \, |+ A
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   & }/ g6 x5 C1 I
我都想應徵,不過人不在香港
$ c, T* k8 a- d) j. E* K" e可以郵寄, 郵資到附
6 D; o# H0 M. f3 s* j! i. h
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   0 }5 ?0 E  c: C3 ~5 W7 v
可惜, 好多都好新淨
9 y3 G! G1 n" G% q1 ?- g' h7 q
我用野好小心架 . F1 o: v4 e- f' a# S
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   , }9 |3 ~3 f* z- h( V/ g; \
無底底
8 H" w6 c1 Z3 F1 T( L( ]& x
底底日日都著喎, }, _2 k: `4 z8 y; M
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
# z4 w% {( o4 v$ z唔好唔要啦
: i; x6 \* z. c) l) _6 c( Q日日在家悶到發慌, 要搵D野做下

最近訪問的版塊