嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
5 I& ?9 o2 V: R0 C$ e. [3 w2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)+ H0 U) L& `. q" J
特別喜好:好多 tg傾
: {- D2 a0 \! M" x/ a- g7 t
& s6 Z2 J& [, S1 R0 J想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
$ w8 I6 Y% O) U" F5 g; O2 J9 j/ k$ S( q1 v" E
直男唔洗加我 thanks/ A! t* G  Y( ]4 A0 M

$ ^3 F# r+ w0 C5 g! _[ 本帖最後由 aklo 於 2021-2-5 21:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   
# Z- H/ Y4 S7 _- u' U我先自介
) }& F3 b* q2 f- E# }0 W+ m2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)1 X- c2 E& ?8 f
特別喜好:好多 tg傾/ q  q# D/ J; D; r$ J8 Q

( m, j9 Z7 r9 ~! o想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
1 r+ ?9 h% I$ s- z; \
* u/ O% {+ }% ]7 |8 w: S
直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以! l* u$ s4 F9 P' r
1 O; M6 ^% [3 }' W6 e# C- {; Q" J& y* {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得2 E1 _+ l  g/ @8 s; W5 e
我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   - k  B* P4 n5 K9 X
我先自介/ T4 q% q% |% B3 ~+ w! G1 x2 M2 `5 M3 a
2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)4 c, H7 }  Z7 q7 I1 @& `
特別喜好:好多 tg傾" M& |  x/ m  w3 q- ~- S
' R. M0 m  t- v1 @9 i2 o
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
$ {5 e3 M$ g! g3 m  T" M* T  v
. ?1 u6 |" H5 y+ g4 _$ R0 X直男唔洗加我 thanks
4 D. N/ L1 n0 z7 q: @6 h
+ h4 q- z( c3 O' t你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   
- p' b4 o. {8 F# s, E5 i7 `# o/ h喜歡如何打扮的色色全妝cd?
1 R) ]' |' e2 Q2 M$ [- G6 a. f& b點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   
& \; D. r* ^- N4 ?5 U/ I: s; @# J9 ?+ d
點解個個都咁問
+ w2 M0 T  h" G" @0 n$ _9 Y論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引