嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦1 y3 _+ X" P8 _+ _4 {
, j. w" I1 s1 X- @
也有聽説過有些人拉去胯下,
# i- W* C' s  n+ t! g% M再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,  K- l. j0 f0 Z* T
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,+ _4 |" G- ~8 V; X# H3 q, n8 W; R7 C  O
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。* B. M0 X& X" T) X1 X% I7 x: w# v

2 W$ Z/ L  c, G1 R1 |1 z$ n看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,# S/ O9 t# v9 y
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
5 U+ V7 l) `$ h  C- B
, u  A0 @3 W0 }% l這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,0 q& z. V$ J: m5 Q2 w, |
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。& ~4 ]0 ]* g+ b/ P# b  r

6 y+ }& M5 @: e不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。: C) f* _/ n2 d4 v1 ?% R! M8 n
  r3 f) o7 J0 t1 @
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
* q! J) s2 ?% S* a- ?4 O) I; I  r我啦,我會向上擺的啦
# b5 k% @6 r9 s& q  q1 Q" w. V  u! w# t+ r
也有聽説過有些人拉去胯下,
' Q. w: F  [0 b3 _& B再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
- x8 o$ [+ N5 a5 C4 t3 [6 D試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,  a" T# ~% ]3 k1 t9 m
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
* h, _: \! R" Z- V' p/ P
! E8 P1 ]7 d! H8 S: c- t) ~看聽過有人在泳衣三角位 ...
9 o# \5 {1 l0 `' t; i* F) S8 w5 M4 a7 F' F- o" v
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛2 m( ?; d% _4 ?% _) T
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   
5 B6 {0 f! }/ q我放向上
, j3 t8 r* ]6 p& `, e8 [) M' ~8 E+ W& A0 n# c( u
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
; [1 r" p+ o, A* l& M/ k1 J向下放,不過扯時會痛5 z# w4 z5 B, d$ @+ `! |; Q4 ]* R! _
向上放 要著裙款泳衣
; k) ?( }  m/ n5 R
. a, m/ p8 S! g
向下放似乎沒有那麼清爽,
& J. ]6 {, G; Q$ b+ R; h4 J你意思是硬的時候會勒著嗎?
4 z7 F1 h8 U0 W+ s% l. z- X) J( j$ u9 D) _
分享一下我的啦," h# \3 t$ g. R1 ^$ T7 {
我會硬起來之後先至穿泳衣啦9 a/ ^; K) W/ Y
4 o- C( ~( C/ q' x0 J8 }0 E! g$ w
還有就是,你會先反包皮$ V! _  R+ L0 d5 S* G7 ]- [
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   9 \- n/ @3 O( E: ^# ~' K4 `
硬咪向上放,軟咪向下放lor
8 y( ~2 M% O8 h: E! {8 }7 f9 @. d
3 P+ F8 O% @6 d4 H/ W
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? " ]1 j. b( ^  @
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
# l5 C' U* ?) }: e
9 l0 a* b) I& Z& C$ ~; I+ y那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   
, ^$ x1 z# D3 i0 z2 Z$ H
1 n: m! ?5 x* c' Y$ F! d/ k4 S  z" z
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? ( y; l! O1 R1 [( q$ u/ F
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。1 ~; g3 u+ b& l: y3 ^( E
- I& p2 Z! M0 g
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
2 P( }" |  \" O7 _' M
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   2 F& J+ z; M  _, H
0 }$ A8 F- o* o$ c% ]
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
9 {; u* v' F" r; o& n+ ]/ r! l4 u4 N  G  V5 H
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?- k3 k; G/ `! ]- V

, D/ j! \# N7 n我在想,如果賽衣可以貼緊,
& ]- m9 l; w/ E/ }6 ^! U那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
  i. {+ t& f, P, m2 G5 }應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   - \8 U1 l+ j, u' L
4 p6 L' W% `$ ~

) e* K) r+ K) j( p會這樣出街嗎,穿賽衣在底?' E! O. M/ U2 X1 v7 n
' ^( W: c+ g* w) J' J
我在想,如果賽衣可以貼緊,
4 l- H& z1 G* N, R% m7 N9 }那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位4 a- d) q' U4 j
應該會很舒服
3 A* c& ^; x+ M( g$ N2 E* p
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   : ?( ]4 G$ Y# l( V  r8 V' a9 m
: C: u. E& D" W7 A9 a1 x
好少會著出街啦,去廁所唔方便
5 h3 E- \: Z* N. I以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
% `4 [4 ]* W3 `! m' m3 c+ p' y自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   / q1 c! a2 }. P2 q# ?0 C
! ]$ j) ~6 Z8 w) k) L
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 3 j0 ]" p2 A' C+ z$ s# q
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
. F( D: c2 H, }0 [% J: R3 s話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。( H4 C+ t% h, u+ G7 J# n- O
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   5 t+ S- a, C( F& v2 i0 ?( W

+ s2 N9 O2 R; y1 r+ ]! T話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
' r- {- G: [$ D' H, e/ m我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
1 u! t) d: e, y- W3 B多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
! _8 j$ G3 A: `$ i% H1 b! B' M8 K) Q! [  a2 v6 H5 R
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。( p; x% c7 i% W; ^. C
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
# K8 X- s: M8 P- H/ U! Z' m9 `7 p1 S& ?; q7 H
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   7 m- g5 k& X2 _, t( a+ q8 n9 l
& R/ r6 _% C# ~0 }( u
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
0 g6 R$ M8 c: W& ?# w) G: u4 O

8 Y; }3 `6 K0 c6 E3 J同意,真的,但不會去太遠& ^$ O6 ^4 C* b! I" l
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好) P% t; ~* h3 N
$ l' }7 I0 R) ~3 Q" o  `0 r! i( N
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
! N4 c: u4 v2 J. h
5 p2 J- U. Z7 S0 `& b2 {& d/ c7 c  H! ]3 g
同意,真的,但不會去太遠9 e+ a% I. _0 m& ~5 @) a' r: [
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
* ]6 M6 i* q1 j/ }9 U5 C; b4 s6 o: k% O
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
. `; ]6 _) v2 T+ }3 _% F: y) y$ A
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左 ; A7 c: Q. @2 ?  c9 g
通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住

最近訪問的版塊