嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del del del

Del del del

Del del del* d" b* _3 A. G$ I* L0 d
( `6 f7 j6 U: \0 U
覺得好的就按一下感謝吧~~

發展將來不是該找個直女嗎?找cd的將來…會很坎坷!

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-22 14:36 發表   & M3 d  G& u# q2 L! z6 Q. c4 x' G
6 z9 V* \) {# v" @$ |3 a
你同我諗啲嘢一樣
深兒

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-22 14:36 發表   ) r; p& f0 E5 o5 J
7 l) n/ ~3 R" a) S% x8 ~
. I+ ^- O) F. T6 m) [# J, X
同感阿.. # U6 O9 d0 {2 u1 G
搵個cd一齊反而比較舒服
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

現實中同CD發展真的會有將來嗎?

引用:
原帖由 andy2126 於 2019-5-22 13:34 發表   
( Q5 ]6 S% q- g/ G8 I  }自我介紹:
( ]0 \& r! C: E2 `) o
7 c; ~+ u8 }5 O; Y名:Andy
: x' g: k8 x" [' ]% M年齡:32# A1 Q, \+ k% n, ~7 k0 d! B% U8 X
身高:189,肌肉形
  _- Q2 V: C  {- h& [9 k& o6 |. }工作:行政管理
  t) @1 ~& p- ]# i) {0 p居住:我一個人住,住系中環
) F' }3 v3 T. d) Y興趣:煮野食,做gym,睇戲,跑步$ j, ~" \; v: p2 O0 @

; V- }+ L! Z) u" p, B( X( I3 r& E有興趣的可pm wechat id我,我wechat有相可睇
) J2 K- o- E1 \+ T# u. _: E' I, {* h" x' E& z; ?
找位女性朋友啦

若果想CD學生妹上來找你玩還好, 發展感情就真的不必了...

係啦, 想攪野其實可以直接講

你地唔好咁武斷啦,性取向等等的事唔係只有男同女和同性戀,唔係就唔會有咁多tg、tv、cd、lb等等的簡稱出現,人地鍾意女性外表男性身體唔得咩,你地自己做得cd就唔應該用一般人的眼光去睇野,雖然現實係好似你地咁講,但例外的唔係無!

引用:
原帖由 avg 於 2019-5-23 13:36 發表   : Z9 \: A9 i2 e  Z  N" _! r" Y
你地唔好咁武斷啦,性取向等等的事唔係只有男同女和同性戀,唔係就唔會有咁多tg、tv、cd、lb等等的簡稱出現,人地鍾意女性外表男性身體唔得咩,你地自己做得cd就唔應該用一般人的眼光去睇野,雖然現實係好似你地咁講 ...
' J8 ]5 N9 m* a. N冇武斷, 只係而家呢到十個咁出post招cd, 吹到天花龍鳳既
/ g8 K: j7 n, }: }# Z似係十個都不懷好意姐

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-5-23 19:37 發表     d- a/ H: U) I5 q  L
" u1 G2 @* g$ o! X1 X9 M# W6 l2 t
冇武斷, 只係而家呢到十個咁出post招cd, 吹到天花龍鳳既- Q' G6 f4 L1 Q; I4 B7 q4 D
似係十個都不懷好意姐
' y0 Y1 d) @* `0 u3 p" [

b4 {- t. j( @) x大家都已經係成年人,唔係還睇唔明,驚俾壞人呃隻豬咩!

回復 11# avg 的帖子

玩還玩, 唔好吹咁大啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-22 17:08 發表   
8 |! P. j3 U0 N3 R0 z# i6 t現實中同CD發展真的會有將來嗎?
% |: W5 F0 E# l0 k2 R* B
8 _2 o% k# R. y# t6 H  ]6 i0 ]
真係無可能有將來嗎 ?
6 [$ k3 H/ Y  d5 E; R) @0 ^比你地咁講搞到我都懷疑我地係唔係真係無將來
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-5-24 10:02 發表   
, R% {; |/ e. V* x! v6 X
6 F- a0 |9 [' c" k6 D
3 D# P# N. a( U, C& @真係無可能有將來嗎 ? " p% L2 m2 `) s) x
比你地咁講搞到我都懷疑我地係唔係真係無將來
. y$ s. L2 F0 W0 o' D  N你點同佢地丫
7 d( L' ?7 t" a6 E- [) q同性戀都可以有將來,cd唔可以?係好似我地呢d唔似女的cd無將來,唔係全部囉!
, g/ V; F, K7 S; l: i8 E: p6 L. ^" C+ d- ]+ K) T% j& W, p

將來呢樣野 與我無緣(≧ω≦)/
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

將來係咩?
4 ~4 w' v& d  J  x1 q" m* ~; \煎過定係炸過? 食得架?  z7ㅇ .ㅇ7z
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

最近訪問的版塊