嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
3 v. h. C4 D* |1 `: h$ o6 rCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
& \0 M& h/ O) c! ]. J仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
! A, J2 F8 u3 m  t2 e' }brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
: b+ F/ a/ V# d) x3 ?( x同埋欣賞下
7 P. h7 w( |" y8 G& J對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) 5 p  @" o" H5 Q' h% r/ \
一直敢幻想. 而不敢行動
8 q- ~- T+ s( h8 I5 [0 ?" ^只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
: x2 e: k! p& D! y" |# ?紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
1 P: X% ?' j8 Q. L$ c; {先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT2 n' [3 q' S. W- G
MANY THX~~~' g+ Y, C5 W, F6 g7 {4 b
" {' H9 J1 X  `6 @# `; i
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
, r: L" o+ f: H( {. b; G! k) s可惜差幾CM先夠

180...
* X$ L2 P' ~' \/ n7 d8 ~3 s我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
: a3 u5 y# k7 n  F$ y5 P* I  K
. E3 U5 s$ T5 Y" z7 F) v* k身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...
& b: _# M' X' u7 O" ^
8 M/ e0 a! i- G' w3 G. p# \3 f& q我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST: \. h; j- F) N
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
6 Q2 }4 X, c! U) w" F0 S5 _( b不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   # w4 r% p$ G1 g: i; b! [: p. J
輕輕推推POST
$ {$ q, N4 }- h: q冇人同我傾到計...
0 z* \2 ~: e" I

" U8 e8 p: b$ v! S0 O! e5 [$ K9 |想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
3 W3 K9 F; i3 t) q: p* i2 V  |HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   1 j% _  {5 u9 w  z& x
@完又冇人主動聊下我....
* D7 i- F8 ?7 G2 F" NHK D男人真係呢.....
6 d3 V, n6 e/ q( }; Q% J

3 `+ X3 g" j) q8 y
8 C2 Q! c3 V; a  a! ?! K唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7/ l+ e5 ?3 F) l3 a+ A0 a
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
8 d- h( P. m( s9 F2 D' r- x
4 K" t+ x+ N& [, r2 t# m- l
4 H7 k" T/ |7 ^5 o5 f4 U
& D$ T, f6 V& e# |唔夠高傾唔傾得架?
6 Q9 ]6 R- O; Q1 y4 ?2 L$ y因為我會傾SEX MA...
  g1 d* r- |& ^想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
2 c" E4 [0 k! |1 @3 g
& X  B. W( z5 M/ Q/ o  Z因為我會傾SEX MA...
# L: J4 d2 C" s- P4 g( X- z' ~想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
/ z  [# S5 W3 i2 h1 Z5 U% c: j
6 M$ x6 t+ k5 G' l, x" g  v! |
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr. h% n2 }# b4 {' m; n$ a+ V" L
個description好似你
  r( J& G0 h# w不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#