嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
& ]% J: I. d" x. N5 h: }' T" J
9 G* c  i- k- |, ^. A當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
% }6 L% y  Z9 N* b/ c/ G4 C5 K9 Y4 U# Y& L. }# w# w9 [
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試2 t: j7 h" q) w) a

# z: P! r$ K5 N9 W1 _當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
8 o/ |. n) K9 W# y; T7 `+ b$ {: g# U$ Q% c- G3 S! A/ m  `
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
: p0 N! G1 Z  Z0 F0 G8 M1 p/ h* d) v, I- x+ M0 V0 b0 X1 p
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   ! z  V% Y# i% r+ q5 o
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
3 A+ [8 @# M: \4 j9 F+ x但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈) d5 _; d( \& H& M, T$ J
淨係會流d透明液體出黎
) y; H5 K& h0 s& r1 K想問下其他姐姐係咪都係咁架4 ?( b$ W6 a( r7 v
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
$ _: c) `! ^6 R4 I% [
! [" B- z; L8 b" U5 G從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   + I+ z/ C7 {) _) H& r4 @5 N3 m* A
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
& s4 K$ |  y9 |  c( H, U9 j3 M3 S4 V) ]" E
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
' E( }' p5 ~2 A
" O7 h! x- n2 [7 d; D4 H8 h5 q啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
* m+ |5 P! k9 G, Q1 ~- q
' _/ q1 v3 F+ P. ~當 ...
" f. B2 T7 W4 x: [7 B2 b- r3 J+ F; a" S0 \+ G7 O$ J0 _) M/ U
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   8 l4 ]3 P# q" Q  a$ e" y2 c% Q' \
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
0 L  B  A) I( [# p1 Q% `
! s5 `2 ~: z( p; s: B2 s' A, I我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
" S0 @2 O, [$ z* n插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
7 U9 a9 d% T! Z$ ~* m! C
3 ?# {1 _/ O. J, u( ]# m* m0 H我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   1 C5 N5 e' ?- O% ~8 \& f5 \* ]
試過喲!會噴出透明液體
  R& k* C" j& j# ^+ C
/ U' [! \, V! S
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   + P% G! s" a8 i5 [" \; b9 U6 `+ ?# J
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
) H0 o3 ]/ k* u' e7 f' s

: ^2 [8 z0 N/ S3 _8 [* t1 X/ g* X我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
8 X( ]4 y/ ]# a* j+ U玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 4 N5 L8 V* q: H' _4 K: N
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
1 }' {, `  {( j, X  \: t, Y
  M6 l! i' t' S9 s$ X
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
  w# r: P* f: ?  ~9 i人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
$ a7 M2 I; E* \& B有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
0 v  ?1 j4 m8 [6 [$ F  U0 p( x0 Y3 o
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
! K8 G- |2 }6 v2 e( I0 a4 f開頭同你一樣 得D透明液體流出黎0 {) E" R3 \5 f% h2 w
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮  R& C. ^) L* P- ~0 o: |! M" T
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
1 @8 K- @# f! w- E8 A2 N' x0 b, q: r+ s3 y0 w# p- [+ Y+ @
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
3 E$ e' I# e% W" \8 V0 @3 G2 a1 B; ~0 j( X9 p) `1 }
* K, V" J9 e; Q/ f  R
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
, |" N. ?, z- f2 |2 a7 d# d. }$ c2 A, e. s
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   6 p# ~; P9 `3 b% n2 c" _
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?. t& u$ k  M% |; J6 a
人地聞到咪好臭?
9 i& V# j' k! @  \. L6 H) d! V$ l  q2 Z, t3 m2 K
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
0 G$ ~+ c3 [$ x# y我依家都有玩假陽具
1 g" u  \. G5 L! Q4 w3 a2 i開頭同你一樣 得D透明液體流出黎0 b$ _1 ^) e; e0 Q
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
) h0 O1 r* d, M9 P) X! u插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 - L7 T. ?6 m! L7 j1 w
- C" T# u' X5 I$ U. }
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
/ o' P4 _# M5 |) p
; v  p+ X3 c7 b) p我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   0 b% q6 b- {2 ]+ v
我依家都有玩假陽具2 L( B2 \* M/ |! j) B( D
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
& q& S) J& K. P. r. s+ u跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮2 ^$ P" N) r: ]! Y) \2 r
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
1 r5 A# V. B$ v# t9 o
1 @! y; R. X' I2 A# d! I1 }1 k' @& u. L道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
4 ]! ]1 j: M  Y! \好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已6 C4 a! a6 X" k6 C2 }/ s
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左9 `9 @" x' _$ d( S& ?6 J2 S
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋7 {& m# r4 X  S
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
' J# ]* Z& v9 h# K6 n$ i7 ~% n又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
% W# v" m1 u! s& ^/ @4 f; i又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
% i2 O' @4 e, k用電陽具玩係好玩但好易壞1 p1 j; Z' i8 E) y
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)0 Z' Q/ ~2 J. _5 v" l" J# M3 L  o
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
( N4 j: k6 W! h7 C5 P8 C外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡! \, f& o1 I; J
相片太過激,唔係好敢放上黎
2 e- m- e# t; I( k* t* W- r+ Y: c0 z7 Y9 S$ f& s/ `" i
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,: I% v" G9 ^& [/ i+ C6 j
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感) i1 t- X1 _# O& N# R9 g" C
如果口唔想用手指
5 Q  t2 b' T7 n6 Q& n4 a( U而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
( D- V1 `! n; C* `) g同樣以上方法
- m; p! B" |2 S9 p4 y0 x. }2 z) y但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好4 [4 b$ O3 _- |- q; S6 O
衛生重要,用完清潔7 K1 Y8 c/ B* L9 b8 m
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   4 O- g: R9 N7 `8 [+ z& M2 S8 d
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
* q1 R) _* y8 U/ J! U  f* {

" S* `5 t2 o# {& P( ~+ J
3 j* z' P8 p6 f% u