嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   6 p5 V3 i" v8 O5 F  S( \
其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   
3 [9 a; H+ n3 ]+ H. K# M! `8 B( a好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
) C2 O+ c0 J* U& j1 D2 s0 J
) I7 H' S0 p$ D' R0 G' e其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   
9 a8 t; G, O4 b6 g+ O3 ^0 @8 n, {$ e+ P9 V- l4 X' L
" G! Z' P. |) I2 C; \
其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛
% c. z; ^& i9 [8 n0 s: N$ [% g6 D) G) Y+ F3 N* e
自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),
1 g) K% U7 ^, O
. l. c2 T, x4 U4 M% C因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正
3 ~/ n# j; B1 g( {( {1 i% H$ J" F3 u: I, ~! ]2 ^8 W
不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表     q; o' Z; D: w4 `$ h
女裝衫褲、內衣褲
7 n2 ~" c0 C' p1 z1 y
女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   
# v8 z6 v- S; {% q我喜歡女內褲衛生棉。
! [* w2 K- x8 X我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   
$ c! q7 n# Z+ ]3 o我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
* o3 M2 O; n$ u9 v
200多件?穿得哂嗎?

小學運動服6 {  n; [! q1 u* [# [" G
中學校服 旗袍
* q2 u% j$ {0 g# l8 g5 P芭蕾舞服同絲襪5 v, D/ q1 W2 R! _
泳衣
  w+ u( [+ b6 x# P. ~0 r9 s/ O( W. z8 ]3 q! [& ~9 _# W8 X( S: S; g/ z
已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
! k% ~) P& |9 G6 i& R( b呀我都鐘意女性頸巾。
. C' ]" x" h: \: L' i1 O

5 A; U" c; E4 E9 h: i! z. h我喜歡穿上絲物3 u1 K; g* r: t; j9 W9 A
http://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
9 c# ^- ~2 _, p7 D* S呀我都鐘意女性頸巾。
8 A* ?9 E9 m$ [; v2 _; ~: Z7 J邊種?- A: R& {. _2 d2 d  J
絲巾定係真係凍天用個啲頸巾

最近訪問的版塊