嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   
% h5 G' ~$ u2 t" {0 p! J. s其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   ' `( c* @9 R& B' R, O8 G
好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
3 P9 U% A2 _" e( ^3 u- S. `
; K, ~& o7 A7 t; S6 d+ ?. O0 `' w0 P2 }其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   9 X$ I7 m# O" j1 y, _

& n5 r0 z* \5 a3 D
/ {/ k# _  Y) u$ E% R  s" N2 p5 ?其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛7 D* F2 y- G# @8 ^
# ]. }( y' x- @: t" _3 }
自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),$ f2 w* E, D) z5 I5 R( U
  X" V' s- Z4 p9 l/ o, ^
因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正: s* @# ?6 P% _

5 b# {+ O  Y5 E$ c  M( ~) s不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   
9 T& U+ Q! i  H' H- K4 d+ [女裝衫褲、內衣褲
8 \5 X' s, C( _& G5 y1 R9 G" V  T7 K
女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   
9 O( q  o4 z% B7 w3 X我喜歡女內褲衛生棉。
2 F! _- F! f1 J" ]& P我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   
) a% E% n: c* C: @我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
$ [# M4 ~5 T8 S. A/ w" \5 x200多件?穿得哂嗎?

小學運動服
0 W$ m1 K1 y% H中學校服 旗袍# d7 ^( R1 N! I0 g
芭蕾舞服同絲襪
6 U+ k$ K" Q$ W4 _+ J: M, e/ y泳衣  U" V% V' K0 q% }( c; s
. k# M* b' s; m* d& P" c" q
已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   8 q# b, X7 }/ I2 j4 z  u
呀我都鐘意女性頸巾。
2 u3 p4 g. l" g7 }4 ?' J( r/ e' R$ Q5 b7 q  g+ b5 s7 j
我喜歡穿上絲物
3 `" r& X2 N8 z3 q9 l' dhttp://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   ) y2 Z& M" b+ c  O" c
呀我都鐘意女性頸巾。
  c& y" G; X" n邊種?9 A. C6 \9 a6 M: q
絲巾定係真係凍天用個啲頸巾