嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
/ I* [( |% q6 `) M/ U( G5 I/ w有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   * G; g) t7 \: A2 t
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
& [0 p+ Y* ~) t  x/ Z有咩事係最怕?
, _0 ]* I2 l$ U$ u  l( @
1 Y0 |9 S6 V0 `
meet the police;# T# L4 T; M( u8 Y7 S' \$ l# J
meet the friends / family
7 S4 s6 y' ]& p; z" u7 v
" E4 ]# t, j% h; b
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
$ T+ n( w4 c9 V2 j; X. ]: \) @" R9 D各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,8 G- Q4 Q' {% Y: V& }
有咩事係最怕?
" D- ]2 T3 x' R1 }: b8 R& L比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
$ [$ a( E6 N  u) i  N1 J3 z! B9 d$ n1 w1 X
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
+ R' g4 B9 o" I) M8 p. X* ~+ `  _9 R7 {2 o, N8 U' |
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
6 L: r0 \* D* Q& ?( W- k  U
/ a9 G$ d& @; Q3 L5 B只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
( R% {5 ?$ \* _& i# d
3 ?3 r; t+ M% C3 H9 P' M不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,8 w! y( o8 D8 k  M6 E( N1 E& y

% G) r% f* Y8 t) w$ {/ {踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   * b' p" \. O" x# k4 O; c. ?
比識的人見到
; q6 Z; z% }# t; I
' h: e6 a! D# Q  A
呢個真係有D 鑊1 P  Q# x$ h' i& X# K  }
尤其人大左1 |2 k' h1 U% S2 m) |  G1 _
識人多左1 m/ E/ l' {4 E- x* y* q4 D/ P
& U! a1 W+ P; c# [% a% y
當平時都差唔到出街次次都撞到識人% d9 \  X. n/ S+ U5 a) F- v
如果係CD出去: d. e) N/ T/ `: m* r* g
而我技術又未令人認不出我2 V3 G, t* r+ h+ w0 r% B
都係危險( t) u) t. _# R/ [
5 z$ o) P* G; g% ~% K) Q
所以現都很少很少機會了' m$ p" Y& v  Z  N2 j

' g% b6 h0 }: c' _' w' A% u
" @; n2 C& A$ Q0 c1 e+ J
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   # h  B5 R7 t) w0 N+ Q$ g5 d
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
: A' j9 I+ H# N7 t' x! |' v' u4 e% c6 ?8 M8 W5 X
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
8 z9 Q- K6 \; E0 B& Z1 J
, S; A) }/ i' b# W就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
. J. }/ g: m2 \) I& b: b; j
( E8 F2 U9 I0 |3 T# M% ?4 _$ E# _, n; Q- o- m- P' W! l' F
咁我又唔驚喎
) s' {! m5 ?: ^7 Q0 o1 `打劫,我都唔會好多錢喺身  x; i* L5 S: g1 U" b: t* x
真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?9 e. s  W0 x! r( b
; @; c0 F1 Q* V
但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既7 `" ~  D) n8 L# {) o3 t
( {+ `+ W& W  q* L
- h1 D; m7 \; k: A, k! f
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   
* K' z1 C+ u& Y
% P  w- s% F* M6 C' Z& H( b! m: A/ j# N  z; ?- g
meet the police;
4 y1 a* U) l6 Z$ \+ ?& Omeet the friends / family" `; t8 f0 s* e2 E5 g
/ N+ e' [, h, w/ h; @6 g
! f0 G6 ~$ C& H! C- C! J3 H# G3 b: X
4 H; e/ `2 G& N8 R0 F* v% ~5 h/ Z' Z
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
: s, S$ T* F# ?1 U% W2 P查身份證囖
" N# W" W! q- X7 U) O

5 m* l5 z) ]3 M- N& d呢個我又唔驚喎. A% g# m/ H5 ^) `" f; q
又唔係在女廁查6 V7 y& d- c4 @- ]7 X( S
又唔係露體或野戰
7 ]. }$ R3 s9 K; G2 c8 J
% B7 z: O0 f0 t6 S, Z著女裝出街+ i, c9 ^$ _$ f7 k2 [
查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   6 E, C$ s2 b% d
查身份證囖
3 x  d1 H- D& q* f
查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
( [3 e6 w7 g. y查身份證囖
- J7 L1 J7 z, I% `0 ~# [$ W

% C, I4 q) Y& R$ V唔驚的
1 r$ q; s4 t+ a; G3 r2 b1 @, p. nD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛: o5 \% ^5 V6 Z: }
看完身分證知道係CD就沒興趣了
1 K$ @  z+ O5 P* J% C- ^, X試過兩次都係咁6 R  _6 _0 f& F2 G9 J
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表 0 z' y1 P4 O9 w9 a, d9 s# B
% g* P7 f8 q+ s2 F( @
比識的人見到
& l; [( I$ }' Z, J8 X- `1 o, \  H0 |/ H+ ~' Y
X10  

最近訪問的版塊