嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

激素治療報告, 盡量詳盡記錄 2/12 更新

回復 79# treesang 的帖子

其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
7 e. O' [4 M) ?張電腦飛寫23.5' C6 k0 ]7 p! B. ]- n. H( r

. c/ K# x2 B/ A. M* J. `0 E小咗雄性激素, 新陳代謝減慢- A* l3 q5 p' Q  q7 R
梗係會肥咗
' B9 ~: n; w! a& N我諗好多mtf都唔想
' v( R5 _0 e% R# B7 l- p2 b' n" v' t' r* b  @) Z0 |/ Z1 j8 b2 v* G

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 78# 變裝家務奴 的帖子

我當然知腰臀比先重要
7 D7 G, y: |. b9 [但就算我冇左個肚腩0 c. W: i  I( `( Q6 n" l
都有31-32寸腰
* J1 J  S5 e6 d9 |3 I& B" }要有靚腰團比就要40吋巨躉

直接去切左兩個蛋,願望好快實現。

睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我係逐條清哂毛,都係頭髮到耳仔,都係畀人叫小姐,有次成堆小朋友過黎叫我係咪姐姐); A5 Q  j, q5 h; v
因為我哥經常借我電腦睇咸網,
2 D0 i8 D: v) i不過講番,食藥唔可以斷,否則問題很多1 ]6 f8 C3 _( I$ X( j0 e; c. F

# w( s% q! J7 Q) D1 `: T[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:03 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   1 ?% u8 H( [' z( q. d
睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
8 \# K) Q. |' P+ i
基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-27 23:42 發表   
# J! b- X9 q( G: Z9 G# S' b
) J5 T! z6 o# ^& ~  Z  c基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停
! [- _2 z& ?( k$ @9 c
我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用
- Q6 }9 H' U$ p6 y% b我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
朝比內 莉香

161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛
$ d$ \5 D; i: M- ]: [6 |( {" l3 A/ f& H* n- [' |
引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-27 22:12 發表   / l) `" u* c$ q! }6 i5 w( P" O; P+ L
其實我最近有磅過, 變咗61.7kg6 t3 r; L" O) r1 Z  ]& E
張電腦飛寫23.5
7 m" o' X! i0 O7 r1 F  [) f$ L. f: d1 L
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢! o+ @% m6 A; j: w  K0 c0 H
梗係會肥咗
+ i! o7 U! m. r. i我諗好多mtf都唔想

引用:
原帖由 espial 於 2018-9-28 09:32 發表   # e. R( A% L* t1 ^2 u1 {$ D8 z
161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛! y* c9 F. m4 H. i: t, c* O- V$ d
  X& t3 Y: I& V( o' Z9 ?& G+ q
  bmi先係重點
/ P" a3 Q; d9 s+ h9 ]% V
引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 00:33 發表   
7 s0 X( D/ ?7 S0 h1 x6 r- l( G
) @( R5 [; n# t; c我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用  N: Q  h) Q& q: Z. e
我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
/ e& v) t, h3 u' k+ t
如果食藥,變性係出於變裝的話,叫佢地返去諗清楚把la

回復 88# treesang 的帖子

我都係為佢好,身型比例真係冇所謂,健康就ok啦。但行得呢條路仲要自我感覺太良好會出事,做左小醜都唔知咋。真係睇到我打冷震; R  u* N. Q! L& i# ^5 [- s

# z+ G$ Z) |% R9 f[ 本帖最後由 espial 於 2018-9-28 18:16 編輯 ]

變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂: ]  a- [' z! w

. |6 X/ S& @7 }6 A; {. Y[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:43 編輯 ]
朝比內 莉香

回復 86# ahbee9603 的帖子

從來都唔係為左變裝而用藥+ g( J. ~: R% e5 E0 C5 k, y
只係想整走下身嗰樣異物
/ D% c; v: ~5 k) z; ~+ W( A從來冇諗過做尤物或者搵人養
5 Z& I5 H. g* U% w* z所以根本冇需要放相
0 d4 _0 {- N% D+ y# X3 t! ?
- D# b7 Q, K, F* {  N& X而且我都男仔頭, 又鍾意女人* \8 z9 h6 a! M( [/ x6 d
除左想留長啲頭髮之外
: N( F( q4 Y' X  A1 j! S: V做完手術繼續男人裝絕對ok + Z( m+ |. k2 _
而且條街大把妙齡少女都係牛記笠記
) g1 p+ x5 M; Y+ b" h( Z咪又係靚女一名
' b; s; }% Z" o+ x! P) V我就唔會因為我著男人衫覺得自己唔係女人囉
  l+ s' }) {' v$ U) e7 m$ g- x. A& F8 |. E( Y3 ]! a. v, T
再講, 真女人都燕瘦環肥, 有靚有醜
' S6 w, ^, O) H* U使乜同啲無聊人一般見識
( l7 [3 K; c8 c% ]; u' k
1 x% ^! h- {9 C1 v4 q[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-28 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   " O) d) B, f. t! l7 v
睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
& c, F" l) b! t+ p" {1 R
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?

不如影幾張分享下

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   , H, p1 d2 \* \. d5 w. X! F2 v# ^

5 N/ p$ s, `# I5 V5 x( x/ O+ p& a自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
' j- \& \7 h! r9 v' I! a9 J7 T8 d6 z
呢樣野,就睇你點食,幾時食同埋食左幾多la

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:16 發表   ' m2 a" g$ s. G. J" X7 b  Y
變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
, F, P' {) k7 l& ?3 w; h; z* A1 {遺憾的係真係有人因為女裝而走去變性
3 C( [* M! z6 b: @3 k0 t0 k) d; ?至於切左又著番男裝果d

回復 50# flashgood 的帖子

我食緊都有這情況

引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-28 20:46 發表   
$ D- `' i+ J- q  a/ f5 B( W從來都唔係為左變裝而用藥- o) B* ^( Y% A) [0 }
只係想整走下身嗰樣異物9 X5 p9 j- I& T# y
從來冇諗過做尤物或者搵人養: s1 Q* M, B7 g+ E5 @2 }% ~+ T
所以根本冇需要放相
& J& ^4 q# o( D* s' Q- K- S7 q
% f: f4 T* P. u- u而且我都男仔頭, 又鍾意女人
/ ~' @  b; [% C6 a! h4 b除左想留長啲頭髮之外) ?# J4 o# J2 ]- y) n+ q( o
做完手術繼續男人裝絕對ok & \! T' v' F9 y. ?
而且條 ...
! h6 g& g1 J9 h5 i0 b5 J' Q
自知道自已係ts之後,好似有一種第六感覺醒,我們背負了作為女人既思想出發,亦知男人如何男性角度看待事物(特別女人和性)
4 N# s3 [) Y0 F/ ~人既敏銳度,感性,知性,警覺性高左,同時理性低左,8 V9 C5 a. N4 y" D+ b8 g- A$ b
不過因為知道而不會介意,反正這條路,無論切與不切,用藥那天開始就回不了去
朝比內 莉香

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   ) ?  [* u1 z; M( u8 h
: @4 G+ o" }; o' @
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
8 s% u2 I( }! N, G: @0 P# H/ H如果只講樣,
& W1 j6 y3 Q) `5 t1 z2 R/ O臉型尖左(因為肌肉紋理開始隨荷爾蒙變化) ,
4 g/ O2 O+ N8 Y( H皮膚白左(可能體內酸性增加左,敏感度高左,所以整親會痛左,但因為本身沒有女性對痛楚基本抗性,未必增加太多腦內酚抗痛). {9 N0 w6 s5 T3 U6 C
的確氣力少左(肌肉力度難集中)4 D& R/ F, D( T6 n$ k
盤骨會增生(如青春期服)- Q2 Q& ^' q5 @3 G
權骨位會增生
: W! S9 _7 S- p1 ?+ A細佬會縮到得5cm, 左右(但勃起收就唔係啦)
: O- i& E7 n( w7 t& Y* \8 F頭髮會增加,容易生長,就算剪到陸軍裝* L4 E3 _6 Y0 i/ M& t% e. n0 o
半年後都會長到落肩(最長去到腰)
% b) Z# i4 P- r' V# Z2 N: G6 i: j以上因人而異
朝比內 莉香

回復 96# atr182 的帖子

我食左成十一個月啦,仍然會有時痛有時痕,有問過其它女生,只係話係正常,但係持續幾耐就未知

回復 99# flashgood 的帖子

乳頭而家超敏感# Q7 j. {& _7 n5 @1 G
掂到少少就已經好覺
: z( ~( h$ ~+ @戴胸圍真係有其必要

最近訪問的版塊