嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街

自世界盃後很久沒辦活動了~~~
6 H6 _* U2 Q1 m% G
" A3 p. V' a4 d+ q8 g平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街$ V. q0 A3 I5 p3 X  e8 I) ^
節目內容:平安夜、尖東遊、影相相、逛逛街
) j2 i( y( ]$ }服裝規限: 沒有規限男、女裝都冇問題~~但姊妹們要注意當日天氣以免著涼~~7 I; {4 w( U8 ]$ G2 Q- u% C
攝影設備: 最好自備相機~~當晚亦有姊妹用專業數碼相機為大家影相~~/ V, D% H- Q( N
交通: 港鐵通宵行駛~~
7 _6 G/ U5 e7 \9 [! D# R* U' B時間: 24/1211:00pm~ 25/12 12:00am 集合~~
$ u* K- c' @! i- U3 Z* w( A4 R集合地點: 請姊妹比D意見 ^.~
9 u- w' h/ ?. [, X: w( Z, W費用: 費用全免、飲食自備' B/ {1 X0 }9 X! A7 E% J
巳約實幾名姊妹; J  j( w8 b0 y8 o1 z3 v
有興趣~~姊妹可PM我或者PM zaki
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-18 21:47 發表   
6 ^7 O9 a6 k: E+ c小妹有興趣ar, 不過未知嗰日得唔得
$ M1 I; K. k& @- s3 w

! C0 v7 e; z& \6 @8 c( n咁PM我留msn丫
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

果晚一定好大制作啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-18 22:04 發表   / Q  i' X3 W& k* O- U
果晚一定好大制作啦!
$ I3 _( o! k$ H; ~# V  V7 D. _$ `% ?; K7 f( t$ a& U
咁一齊來玩丫~~

個網站好似越來越多活動.,.,.太好了1 f; @  C9 M4 i# k- b) @. {  x2 \! L
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-18 23:17 發表   / t) [& O4 x$ i6 W6 y( A6 ^
個網站好似越來越多活動.,.,.太好了9 }6 P, @# \" J/ X% ?4 s, z
我有幾會一定出黎...........可惜..可惜
) M' y6 e) [( J% D) T% ]# S+ \
3 j. u( _+ p( ?4 ~
實有機會嫁~~我地等妳返黎一齊玩丫~~!

很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2010-11-19 00:08 發表   & u* z& |1 g' q( V- d/ e
很好的活動IDEA 呢~大劬`力支持!!!!
0 \1 Y" R. }6 }  \
3 s& R" w% c4 U" _- F. |: ~0 O
多謝支持~~!

我一定會出席

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-11-22 21:28 發表   0 q8 K: l1 r4 W2 {) w' T4 |& g
我一定會出席
8 u$ Z; s) O& A1 @1 ?- ^; {" V' B: Z( p' _: p
謝謝支持~~咁到時見啦~~

好想一起CD...一定會好好玩....但出到街又害羞喎 @@3 Y, O% Z7 S* @: d( V$ i2 D
如果有D PRIVATE EVENT 就好喇
! T+ _4 m( d3 j% R* G, D$ c2 K# w! s" ]3 K2 l, c. x, \- i
PM 了 MSN

最近訪問的版塊