嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   
9 m% O4 j& f" \: c% W. h; H) n' @6 a% A& |3 P$ M( q& O* F7 E
' w9 e* d3 M6 {- m+ Q! {1 @
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
7 n0 G7 T' O0 o$ S/ k我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   ( N5 Y4 Q, _7 s
4 W2 f9 m  v, K' ~' g
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
# I& b2 k& a. T4 N* @# l4 A

4 X& d1 m2 @& w% ?要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   
+ p1 j$ N& k" A2 w我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
* @4 c( K9 w9 C) v+ u
5 _; R+ z' S+ o; S' i# N
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   
1 }- W- w" M( |' p# I
9 a7 G. o( p! `
; l* \1 H) G! G* j也不是9 Z; G  z( V% ?/ O
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
% |4 H" R) r& E" ?
' T3 K+ x% u  l
( U: [1 g  d! E7 o# R0 u痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   ( M8 I6 `. g' j3 y$ K, q
& L8 d  S. V5 v
& K2 g) P& n3 `7 G( n
要他們帶著安全套?
& S1 Y. M8 ~% [梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   
" K  X, E# F2 _. l& ~- `
/ U/ B  w1 l0 z! f( q0 n梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
1 v4 Q9 E9 |$ m5 e$ J, D! ?
/ X' n9 \' [) y! S( o1 A+ [- A他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   9 x" R  \- t4 {! _1 `4 C2 f

3 p# O2 r: k1 W, r) p* z4 W; G! `0 _& I& Z( @
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
0 p* U. a1 V5 j: ]. d+ L
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   ; I7 g3 n% Y; q9 Y. ^: L

+ {+ I0 m; U/ O4 X2 l) k我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
, F% V- H+ ?% X9 y. ?" v* _8 w9 Q
6 d1 l/ v% V* S1 X4 U男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯7 x0 Z" k- ]; N8 O  K% u
但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   
* i" {/ f$ j+ n2 r$ s幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
4 M4 G! |4 [' J  g% Q6 r9 d要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。
5 H/ O0 H! p( J4 p% K* H3 i由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
) H0 j% d7 x- E9 d2 |; ?1 e
* i( m% G2 c! Z! Y& H[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   
/ M3 h" h! o. m: O9 A- ]* i% x/ ^' b4 j$ L+ N  P$ W, m

1 m  L# s6 M0 O% I8 U7 }% T男人是這樣的,初說吻一9 y" f0 F( I, B) L$ d7 s- W

$ w5 w- Y) Q( j7 {- r' U[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   
5 i# ~9 `- e3 C" e可能個男人太耐無射,d精會好濃。
8 q, [* k- `! b由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
2 |6 W9 A1 n* l
: g+ I7 Z# m+ K" y2 z; B! [+ _! \. a[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
' P9 N+ u+ o. a3 O
1 M/ q: B$ W+ E6 |* S
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
7 D! i# \8 ~/ h或者你又可以教返我d 秘技呢
1 \7 }+ ?. J# G" ~9 Y" d5 u( u( k
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   
- u0 H: r/ `/ n( j  {$ o! k$ [+ h2 p- O# V! V+ r7 {
8 V! [) a8 o8 |! X. x* t0 D
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   # {4 V0 }( X9 b$ T3 [
你都可以試下,. R0 O1 {  j+ U4 I. d5 V6 c
或者你又可以教返我d 秘技呢
0 J7 O) A- \4 }- _2 g, ?4 o
  c; z$ Q; c! Y1 T0 c
2 j$ Y3 H# D* s8 A8 }: `
. v) h) d  w0 p; C  f男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
0 v$ J6 I, b; o隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
0 e/ O# r: K$ c' i( h: G! E7 G/ z" Z/ V1 u  }
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   
) E) N% Q) h  D7 s  U  L* C. i7 x+ ?/ J: P1 ?
0 Z* O* T, y: ]; [
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   
& _$ l' ]7 C) S6 M# D: B  Q叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
6 [8 h3 g; B, ~8 f3 {* F# j+ a, j隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。. z. w5 b  D* m& c5 o

# H# g# _, P- G) \
+ L# k4 E3 ~7 k, {5 y2 D2 j9 {% K  l7 w/ z5 F7 Z. |4 Y: k
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   & F8 b1 b( m* [* J+ J. D* i: v
有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
1 g/ ~% b$ D" [) a
% r2 m2 h; [* R( r7 R( }和伴侶玩,縂比自摸不舒服

最近訪問的版塊